Theo Rose, declarații surprinzătoare despre Irina Rimes, colega ei de la Vocea României: „E o artistă extraordinară”

Theo Rose a vorbit despre Irina Rimes, colega ei din show-ul Vocea României.

În cel de-al 12-lea sezon al emisiunii „Vocea României”, Theo Rose formează o echipă alături de Horia Brenciu. Pe lângă cei doi, și restul antrenorilor, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, sunt pregătiți și determinați să-și alcătuiască echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă și în fața publicului de acasă. 

În urmă cu aproximativ un an, a existat o controversă între Theo Rose și Irina Rimes, după un schimb de replici avut chiar în cadrul show-ului de la PRO TV. Dar, cele două artiste au clarificat ulterior că nu au decât cuvinte bune de spus una despre cealaltă și nu a fost vorba de nicio neînțelegere. Într-un interviu acordat recent, Theo Rose a vorbit despre Irina Rimes, colega ei de la „Vocea României”, și a avut o mulțime de laude la adresa cântăreței. 

„Irina e un suflet toată, Irina e emoție. E una din cele mai bune compozitoare pe care o avem în România. E o artistă extraordinară, e și foarte versatilă, mai ales când compune. E o tipă șireată în cel mai bun sens al cuvântului. Ea înțelege foarte bine stilul muzical al fiecăruia și poate adapta orice la orice stil muzical. Asta mi se pare minunat la ea plus faptul că are o voce foarte frumoasă. O recomandă toate astea pentru a avea așa mulți concurenți care s-o iubească. Eu am văzut ce creează în jurul ei. Concurenții din echipa ei chiar o iubesc, foarte sincer. Și eu o iubesc”, a declarat Theo Rose pentru fanatik.ro

Foarte mulți sunt curioși să afle cum a ajuns, de fapt, Theo Rose să facă parte din juriul show-ului „Vocea României.” Acum ceva timp, când a fost invitată în podcast-ul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, artista a spus cum a fost pentru ea casting-ul de la emisiune. Cântăreața a mărturisit că nu se aștepta să fie chemată la casting.

„Așa am ajuns la Vocea României. M-am dus într-o glumă la casting. Neimagindu-mă nicio secundă pe un scaun la Vocea. Fiind întrebată în podcastul lui Horia Brenciu dacă aș accepta să fac parte din juriu… m-a întrebat cu câteva luni înainte de a fi chemată la casting. „Dacă te-ar suna mâine cineva și ți-ar propune să fii în juriu la Vocea României, ce ai zice? Zic „nu.”

Theo Rose a mai spus că la casting au venit foarte multe nume cunoscute din industria muzicală din România.

„Acolo n-ai cum să fii doar pedagog. Tu trebuie să livrezi, să fii dispus să livrezi o energie, să fii spontan, să dai niște chestii pentru publicul de acasă, oamenii să fie motivați să urmărească. La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenți la casting. PRO TV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii. Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chestia asta, indiferent că ți-e rău, că ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect

Ce ține de concurenți, „Vocea României” poate fi o rampă de lansare, pentru fiecare dintre ei. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că ține foarte mult și de concurenți. Datoria noastră este să ajungem până în etapele finale cu cei care merită, cu cei mai buni dintre ei. Mai departe este datoria oamenilor să-i susțină. Lăsând la o parte show-ul „Vocea României”, chiar și după”, a mai spus Theo Rose în podcastul „Vin de-o poveste.”

Citește și:
Ce decizie importantă au luat Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea. Anunțul vedetei: „Este momentul să facem marele pas'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people