Theo Rose, decizie surprinzătoare privind educația fiului ei: „L-aș da la școală publică pe Sasha, dar la țară”

Theo Rose a vorbit deschis despre deciziile privind educația fiului ei, Sasha.

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată în vara anului 2023. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan. De atunci, viața celor doi s-a schimbat și adoră să petreacă timpul alături de fiul lor.

Când vine vorba despre fiul ei, Theo Rose este cât se poate de atentă la creșterea lui și este preocupată ca Sasha să se dezvolte într-un mediu armonios. Cu toate că vor mai trece câțiva ani până ce băiețelul va merge la școală, cântăreața se gândește deja la opțiunile pe care ea și Anghel Damian le au.

Theo Rose, decizie importantă în privința fiului ei

Theo Rose ar dori să-l înscrie pe Sasha la școala din mediul rural, unde și-a petrecut ea însăși anii copilăriei, datorită încrederii pe care o are în comunitatea de acolo. Cântăreața a început deja să planifice această etapă a vieții. De asemenea, în apropierea locuinței sale se află și o școală privată cu predare în limba engleză, ceea ce este o variantă foarte bună în ceea ce privește educația micuțului.

„Am început să fiu atentă și prin locurile publice prin care merg, să văd pentru ce plătesc anumite lucruri, îmi pun întrebări de oameni mari acum. Nu că îi calculez (n.r. banii), dar sunt atentă și mă doare inima, pentru că muncesc pentru ei. Eu l-aș da la școală publică pe Sasha, dar la țară, și nu cred că mă lasă inima să fac asta, pentru că cunosc lumea de acolo, oamenii ne știu pe noi și eu am crescut foarte frumos acolo, eu am încredere în comunitatea aia. Acolo l-aș da, dacă ar fi după mine. Avem, în schimb, o școală privată aproape de casa noastră, probabil că acolo o să-l dăm, e în limba engleză. Foarte mult contează și pregătirea de acasă”, a declarat Theo Rose în cadrul emisiuni Drive in cu Andrei Niculae.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Theo Rose recunoaște că a făcut numeroase sacrificii în timpul sarcinii, implicându-se în diverse proiecte și continuând să urce pe scenă, pentru a nu rata oportunitățile care i-au apărut.

„Mai știu artiste care au cântat însărcinate, dar și în ultimele luni am urcat, dar pentru momente scurte de 15-20 de minute. Nu aș mai fi făcut față altfel. A fost o perioadă foarte frumoasă, m-am bucurat de multe reușite, dar am simțit că nu o să pot asta la nesfârșit. Eu am avut un timp scurt la dispoziție în care am putut să fac anumite lucruri și nu-mi pare rău, mă bucur că am tras atunci tare, iar acum mă prioritizez pe mine. Vine un moment de așezare, când îți dai seama ce e succesul cu adevărat”, mai spune artista.

Cum i s-a schimbat viața artistei

Theo Rose a fost invitată în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, acolo unde a povestit mai multe despre viața de familie. Artista a făcut mărturisiri despre rolul de mamă, dar și despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei după ce a venit pe lume Sasha Ioan. Cântăreața își dorește să fie implicată total în ceea ce privește creșterea fiului ei, așa că a trebuit să facă o serie de modificări în programul ei.

„Îmi place foarte tare viața de mamă. Mă distrez mult mai mult, dar ce-i drept am și făcut o schimbare. Primele luni au fost mai grele, din momentul în care am început lucrul din nou. Pentru că au fost toate activitățile astea în paralel și atunci a fost greu. Eram tot timpul obosită, tracasată și nu mai știam pe unde să scot cămașa. Dar a fost nevoie de lunile alea ca să pot la un moment dat să trag linie și să spun: ‘Stai așa un pic, că eu trebuie să fac o schimbare în programul meu, fiindcă acum avem alte priorități.’ Așa că, ușor-ușor, am început să-mi organizez programul. Astfel încât, în mare parte dintre zilele săptămânii să fiu după ora 17:00 acasă cu copilul meu. Dacă nu chiar toată ziua, am câteodată și norocul ăsta.”

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry revin pe Netflix. Ce seriale vor lansa Ducii de Sussex

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people