Theo Rose, confesiuni dureroase despre viața ei. Prin ce situații neplăcute a trecut artista: „Nu mi-am dorit…”

Vedeta a povestit pe rețelele de socializare despre momentele neplăcute din copilăria ei.

Theo Rose este una dintre artistele de succes din industria muzicală românească. Ea face parte din juriul show-ului de talente „Vocea României” și, pe lângă muzică, a avut și un rol principal în serialul „Clanul” de la PRO TV, acolo unde publicul a văzut-o într-o altă ipostază.

Theo Rose este activă pe rețelele de socializare și obișnuiește să le vorbească deschis fanilor ei despre tot soiul de probleme prin care trece în viața ei. Așa s-a întâmplat și recent, când artista a povestit despre unele momente neplăcute din copilăria ei.

„Zilele trecute mi-am amintit niște întâmplări din copilărie, mă întreb de ce niciodată nu am știut să răspund când am fost întrebată la interviuri sau podcast-uri, nu am avut niciun exemplu, nu mi le-am amintit atunci pe loc. Singura explicație este că termenul de bullying nu exista atunci când eram noi mici. Probabil, ulterior eu nu am asociat întâmplările alea cu termenul și nici nu mi-am dorit să mi le amintesc. Dar îmi aduc aminte, au fost niște faze când mă excludeau din grupuri, pe la noi pe acolo la țară. După am mai crescut și ne-am împrietenit, cum fac copiii. Au fost niște situații din astea și a fost tare să-mi amintesc ce simțeam eu sau ce gândeam eu în legătură cu situațiile alea, dacă mi-era frică sau nu. Cred că toți trecem prin asta”, a mărturisit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când Theo Rose vorbește deschis despre momentele de bullying cu care s-a confruntat în copilărie. În urmă cu cea timp, ea a povestit, tot pe rețelele de socializare, ce a pățit atunci când avea aproximativ 10 ani.

„Am fost o dată (n.red. – victima bullying-ului). Eram mică, cred că aveam 10 ani și am mers cu ansamblul folcloric din care făceam parte la mare de Revelion, la un hotel șmecher, de cinci stele, susțineam acolo niște momente pentru oamenii care petreceau în restaurantul hotelului. Am fost cu colegii și cu profesorii, aveam o profesoară de canto și soțul ei era instructor de dansuri populare. (…) Și seara, mergeam pe faleză, eu eram cu fetele mai mici în față și doamna profesoară de canto împreună cu soțul și cu fetele mai mari erau în spatele nostru. Și ea se pusese pe un râs, dintre toate fetele m-a găsit pe mine victima, de nu a râs de mine că sunt crăcănată de nu se mai oprea, nu mă mai lăsa din miștouri. Și eu m-am enervat, dar nu mi-am permis să reacționez, am bocit de oftică că râdea”, a mărturisit artista pe internet.

De ce Theo Rose nu îi dezvăluie chipul băiețelului ei

Theo Rose a devenit mamă în luna iunie a anului trecut, iar de atunci artista în vârstă de 26 de ani împărtășește cu fanii săi toate aventurile pe care le trăiește alături de micuțul Sasha. Chiar dacă vorbește des despre copilul său cu Anghel Damian, Theo Rose nu a dezvăluit niciodată chipul acestuia.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo a detaliat motivul pentru care nu i-a expus până acum chipul fiului său, chiar dacă acesta poate fi auzit gângurind în multe dintre clipurile postate de artistă pe rețelele de socializare. Theo Rose a ales să păstreze în privat aspectul fizic al fiului ei, deși îl implică în postările sale online.

Astfel, ea a oferit o explicație clară pentru această decizie, subliniind motivul pentru care a ales să nu facă public chipul lui Sasha.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Totodată, Theo Rose exprimă dorința ca Sasha să fie tratat în mod obișnuit și să nu primească tratament preferențial doar pentru că este fiul ei și al lui Anghel Damian.

„Și în afară de asta, vrem să fie tratat ca un copil normal oriunde se duce, să nu știe lumea că e copilul lui cutare. Dar a început să semene cu mine și e cam gravă situația asta, vă spun sincer”, a mai povestit Theo Rose.

Citește și:
Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express, emisiune în care a concurat alături de Maria Buză: „Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people