Theo Rose a primit un cadou inedit. Cine a surprins-o pe artistă: „Nu sunteți pregătiți”

Theo Rose a fost surprinsă cu un cadou inedit.

Theo Rose a primit un cadou inedit. Cine a surprins-o pe artistă: "Nu sunteți pregătiți"

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată pe 14 iunie 2023. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au împreună un băiețel, pe nume Sasha Ioan. Cei doi l-au botezat în secret pe fiul lor, evenimentul având loc la o lună și 10 zile de când cel mic a venit pe lume.

Theo Rose a fost luată prin surprindere de un cadou inedit pe care l-a primit din partea finilor ei. Este vorba despre o pisică Sphynx, o rasă de pisici care nu are deloc păr. Artista le-a povestit fanilor și ce nume a ales pentru animalul de companie. 

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este. Cum credeți că i-am pus numele? Sushi, ca să fie prietena lui Sasha. Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”, a povestit Theo Rose. 

Theo Rose și Anghel Damian sunt discreți când vine vorba de băiețelul lor și până acum nu au făcut publice imagini în care se vede chipul fiului lor, semn că vor să îi respecte intimitatea. Deși a născut de puțin timp, artista și-a reluat activitatea profesională, a început să susțină din nou concerte și a revenit pe platourile de filmare de la „Vocea României”, acolo unde face echipă cu Horia Brenciu.

Recent, Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a făcut declarații inedite despre relația dintre artistă și Anghel Damian, dar și despre cum se descurcă până acum în rolul de părinți.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplu aparte”, a spus Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru cancan.ro

În ceea ce privește creșterea fiului ei, Sasha Ioan, Theo Rose are parte de sprijin din partea mamei sale. Însă, artista și regizorul au angajat și o bonă pentru a avea timp să se ocupe și de proiectele lor profesionale.

„Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic! Soția mea a adus pe lume trei copii, așa că are suficientă experiență. Mi-a spus că e ferm convinsă că Theo va fi la rândul ei o mamă foarte bună. În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează și pe care tare mă tem că bărbații, fie ei părinți la rândul lor, nu le înțeleg pe deplin vreodată.”

Tatăl lui Theo Rose a avut cuvinte de laudă pentru Anghel Damian.

„De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși”, a adăugat Ioan Diaconu pentru sursa citată. 

Citește și:
Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, detalii neștiute despre nașterea fetiței lor: „M-am prins că ceva nu e în regulă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people