Theo Rose a născut. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată

Theo Rose a născut un băiețel. Cântăreața și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată.

Theo Rose a născut. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată

Theo Rose a născut un băiețel pe 14 iunie 2023. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au ales de ceva timp ce nume va purta copilul lor, și anume Sasha Ioan. Cântăreața și regizorul formează un cuplu de aproximativ un an.

Anunțul că Theo Rose a născut a fost confirmat de către artistă pe Instagram, acolo unde a făcut câteva declarații. Artista nu a oferit momentan foarte multe detalii despre cum a decurs nașterea și nici nu a dezvăluit vreo imagine cu băiețelul ei.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a fost mesajul transmis de Theo Rose pe Instagram.

Foto: Instagram

Conform surselor mondene, artista a fost însoțită la spital de partenerul ei, Anghel Damian. Cei doi au ales o clinică privată din București.

Cu câteva zile înainte să nască, Theo Rose a pus la punct ultimele pregătiri și i-a ținut la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu privire la aceste detalii. Cu mai multe ocazii, artista a publicat fotografii în care își expunea cu mândrie burtica de gravidă. Pe parcursul sarcinii, cântăreața a vorbit deschis atât despre momentele plăcute, cât și cele neplăcute pe care le-a experimentat.

Mulți s-au întrebat pe cine au ales Theo Rose și Anghel Damian să fie nașa băiețelului lor, iar dezvăluirea a făcută în cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o are la Kanal D. Nașa micuțului va fi Raluca Diaconu, sora lui artiste, care a făcut și declarații despre momentul în care Theo Rose va aduce pe lume băiețelul.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”, citată de wowbiz.ro.

Deși și-ar fi dorit să aibă o naștere naturală, Theo Rose a primit vești neașteptate de la medici. I s-a spus că bebelușul are cordonul ombilical în jurul gâtului și este prea mare pentru a fi adus pe lume în mod natural. Medicul care a monitorizat sarcina cântăreței a recomandat o naștere prin cezariană.

„Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă, pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol, da… Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe. Mă bucur că am avut copilul într-un moment în care chiar mi-am dorit copil. Unii zic că suntem prea tinere să facem copii acum, dar mie nu mi se pare, mi se pare că e momentul potrivit. Cred că aveam nevoie de asta. De copil… Că unii au zis, cred că pauza ți-a prins bine. Nu, copilul. Aștept copilul, nu pauza”, a transmis Theo Rose, conform protv.ro.

Citește și:
Cine este noul partener al Monicăi Bîrlădeanu. Dezvăluirile vedetei: „Nu e o relație ascunsă’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people