Theo Rose a dezvăluit noi imagini emoționante cu băiețelul ei, Sasha Ioan: „Primele lui momente de viață”

Artista a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare un video special.

Theo Rose a dezvăluit noi imagini emoționante cu băiețelul ei, Sasha Ioan: "Primele lui momente de viață"

Theo Rose trăiește unele dintre cele mai frumoase clipe din viața ei. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit pe 14 mai părinți pentru prima dată. Cântăreața a născut un băiețel perfect sănătos pentru care a ales numele Sasha Ioan.

Artista a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare un video special în care dezvăluie imagini inedite cu momentele în care fiul ei a venit pe lume, dar și reacțiile familiilor, ale prietenilor și cadre emoționante cu partenerul ei, Anghel Damian, ținându-și în brațe pentru prima dată băiețelul.

În videoclip, Theo Rose apare interpretând o melodie care îi aparține artistei Doina Spătaru, piesă pe care artista o îndrăgește și pe care i-a dedicat-o fiului său, Sasha Ioan.

„L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră. Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi! Acest clip a fost montat de mine. Momentele ca acesta sunt, de fapt, cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul”, a scris Theo Rose în descrierea clipului.

Într-o intervenție în direct prin Skype în emisiunea „La Măruță' de la PRO TV, artista a spus cum se simte la scurt timp după ce a născut. Artista a fost copleșită de emoții în momentul în care l-a văzut pentru prima dată pe băiețelul ei, Sasha Ioan.

„E cu totul și cu totul altceva. În ultima vreme îmi imaginan momentul ăsta în fel și chip, când o să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii prima dată. Povestește lumea și îi crezi pe toți pe cuvânt, dar până nu trăiești, nu realizezi”, a spus Theo Rose în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Theo Rose a dezvăluit faptul că mama lui Anghel Damian, regizoarea și producătoarea Anca Damian, i-a dăruit un cadou special pentru fiul ei, Sasha Ioan.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, o pietricică cadou din Africa de Sud, e prețioasă. Ea știe că face acolo niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze.”

Theo Rose a împărtășit și o serie de detalii despre băiețelul ei, Sasha. Artista a vorbit și despre Anghel Damian, tatăl fiului ei.

„Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal. Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți.”

Citește și:
Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu Victor Cornea: „Suntem la început și sunt foarte fericită'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people