Teoria conspirativă #FakeMelania reapare în atenția publicului după ultima vizită a Primei Doamne alături de Donald Trump

Teoria conform căreia Melania Trump ar avea o dublură care participă la aparițiile oficiale alături de Președintele Statelor Unite este din ce în ce mai credibilă.

Tot mai multe persoane de pe Internet par să creadă cu tărie că Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, are o dublură care o înlocuiește la aparițiile oficiale, deși Casa Albă a catalogat aceste presupuneri drept ridicole. Astfel, a luat naștere un hashtag creativ, #FakeMelania, în sprijinul ideii conspirative care a apărut pentru prima dată în 2017.


Un purtător de cuvânt al Melaniei Trump nu a răspuns întrebărilor adresate de People, însă biroul său a negat mai târziu afirmațiile, potrivit CNN.
„Încă o dată ne consumăm cu o poveste falsă ridicolă când putem vorbi despre munca pe care Prima Doamnă o depune în beneficiul copiilor, inclusiv epidemia de opioide care ne-a acaparat națiunea', a declarat Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei.

Conform Vox, speculațiile au pornit în luna octombrie 2017, când un bărbat pe nume Joe Vargas a postat un video pe Twitter care a devenit viral. În video, Președintele vorbește reporterilor, iar Melania îi stă alături, fără să scoată un cuvânt. „Aceasta nu este Melania. Gândindu-ne că ar merge atât de departe și ar încerca să ne convingă la TV că este ea, depășește orice limite', a scris Vargas.


Speculațiile au reapărut vinerea trecută, după ce câteva persoane erau convinse că o fotografie a Președintelui alături de Melania vizitând victimele din Alabama o arăta pe dublură, și nu pe Prima Doamnă. Internetul s-a dezlănțuit, iar tot mai multe idei au reînceput să susțină și să fie de acord cu presupunerile lui Vargas.

Citește și:
Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, vorbește pentru prima dată despre moartea actorului

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people