Teodora Nedelcu, fosta iubită a lui Spike, declarații neașteptate după dezvăluirile făcute de Livia Eftimie: „Nu te-a lăsat nimeni singură”

Teodora Nedelcu, fosta iubită a lui Spike, a făcut declarații neașteptate după dezvăluirile făcute de Livia Eftimie, actuala parteneră a artistului.

Teodora Nedelcu, fosta iubită a lui Spike, declarații neașteptate după dezvăluirile făcute de Livia Eftimie: "Nu te-a lăsat nimeni singură"

În vara anului 2023, Cătălin Bordea a confirmat faptul că el și soția lui, Livia Eftimie, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

În viața personală, Cătălin Bordea a traversat o perioadă dificilă după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia Eftimie, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Spike și Livia Eftimie formează un cuplu. În toamna anului 2023, au fost făcute publice primele imagini cu cei doi în ipostaze pasionale, însă, de atunci, au preferat să fie discreți cu aparițiile lor. 

Recent, Livia Eftimie a rupt tăcerea și a decis să își spună propria perspectivă cu privire la divorțul de Cătălin Bordea. După ce ea a dezvăluit că relația cu Spike a început în luna septembrie a anului 2023, Teodora Nedelcu, fosta iubită a cântărețului, a făcut o serie de declarații surprinzătoare. 

„Dragă Livia, nu te-a lăsat nimeni singură. După o prietenie închegată, cu conversații de dimineață până seara, cu ieşiri la cafea, cu discuții la club până la 6 dimineața, apoi, brusc, ai tăiat tot. „E de la mine” mi-ai spus. Era ziua când ți-am spus că am început să mă văd cu Paul ca apoi să urmeze un an în care m-am rugat de tine să mai fim prietene, am căutat răspunsuri peste tot, l-am întrebat şi pe actualul tău iubit „Ce se întâmplă, de ce nu mai vorbeşte Livia cu mine?” „Păi, nu mai vorbeşte că e prietenă cu Simona (n.r. Simona Maican, fosta iubită a lui Spike) şi nu-i convine că te vezi acum cu mine.” Am crezut, era plauzibil, doar erați prietene super bune.”

Teodora Nedelcu a precizat că unele afirmații făcute de Livia Eftimie referitoare la relația cu actualul ei partener, Spike, nu sunt adevărate. 

„Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023; tu ştii de la cine ştiam eu că urmează să divorțezi?? – de la Paul! – ştii când? – în februarie 2023. Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023, dar voi vă făcuserăți toate planurile în mai 2023, la Beach, please! De unde știu? De la actualul tău iubit, care a mers să cânte acolo şi a zis că se întoarce în seara aia, şi s-a întors după patru zile, și tu la fel, cu propunerea de divorţ în mână; iar el a zis că nu ne mai putem vedea. De ce?? Pentru că urma să lupte pentru iubirea vieții lui??? Cine era?? Urma să aflu două săptămâni mai târziu și cu toate astea ți-am scris în august să îți spun că vreau să fim prietene din nou și mi-ai povestit că nu mai poți cu singurătatea şi am zis că sunt acolo pentru tine, deși nu erai singură. Nu voiam să cred că ai fi în stare de asta pentru Simona, mă aşteptam să îţi pese măcar de ea, nu de mine, în general oamenilor nu le pasă de mine. Cum te aştepţi, Livia, să te sun să ieşim la cafea după ce ai făcut asta??!! Ce vrei să vorbim, Livia, la cafea, despre cum gestionam eu certurile cu el?? Hai puțin printre pământeni şi gândește rațional. Cum!?? P.S: Mulțumesc pentru sfatul de a lăsa dracului iubirea și să găsesc un bărbat cu bani, așa cum îi găsești tu.”

Citește și:
Anca Dumitra, dezvăluiri neașteptate despre începutul relației cu soțul ei. Actrița este însărcinată cu primul copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people