Teo Trandafir, situație neașteptată în platoul emisiunii sale. Cum a reacționat vedeta: „Am început să strig”

Teo Trandafir s-a „trezit” în fața unei situații neașteptate când a ajuns în platoul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

Teo Trandafir, situație neașteptată în platoul emisiunii sale. Cum a reacționat vedeta: „Am început să strig”

Teo Trandafir prezintă în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, la ora 10:00 emisiunea ei, „Teo Show”, la Kanal D. Recent, la filmări, a fost supusă unei situații neașteptate create de colegii ei, iar reacția vedetei a fost una inedită.

Teo Trandafir, în fața unei farse pregătite de colegi

Prezentatoarea a fost victima unei farse de proporții, create de colegii săi din emisiune. Prezentă pentru filmare, aceasta s-a trezit într-un platou pustiu și fără nicio urmă de colegi. Nu se vedea nicio persoană, de la cameramani la regizorii de platou, sunetiști, reporteri și până la producătorii emisiunii, toți erau dispăruți.

„La început, nu mi-am dat seama ce se întâmplă pentru că întotdeauna sunt prima în platou. Însă când am văzut că trec 5 minute și nu vine nimeni, niciun operator, că nu răspunde nimeni în Regie, nu vine nimeni să aprindă luminile… am intrat puțin în panică, trebuie să recunosc. Am început să strig: „Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”. Ei, probabil, erau leșinați de râs pe sub birouri pentru că era clar că nu a suflat nimeni niciun cuvânt. Toți erau adunați claie peste grămadă în Regie și se uitau la mine cum mă agit. Dar, Slavă Cerului, la un moment dat s-a rezolvat!”, a declarat Teo Trandafir.

Finalul a fost unul fericit, după momentele de confuzie totală, Teo Trandafir a izbucnit în râs. Întreaga echipă a emisiunii a intrat în platou, mărturisindu-i prezentatoarei TV, printre îmbrățișări, că totul a fost o farsă, fiind un moment pe care îl vor ține minte pentru mult timp.

„Inițial, am vrut să îi strâng de gât, dar m-am gândit că am nevoie de ei, că sunt prietenii mei și îi iubesc. Așa că i-am îmbrățișat. Să ne mai distrăm și noi, ce Dumnezeu!”, a încheiat Teo Trandafir.

Citește și:
Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express, când li s-a sugerat să se căsătorească

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people