Teo Trandafir, mesaj neașteptat după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost anulată

Teo Trandafir are o nouă colaborare după ce emisiunea pe care o prezenta la Kanal D a fost oprită.

Teo Trandafir, mesaj neașteptat după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost anulată

Teo Trandafir se numără printre cele mai apreciate și longevive prezențe din televiziunea din România. Vedeta are o experiență remarcabilă pe micul ecran, acolo unde fanii o urmăresc de fiecare dată cu plăcere. 

„Teo Show”, emisiunea pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care rula de 10 ani la postul de televiziune, a fost oprită în vara acestui ani, iar vestea că show-ul a fost anulat a luat prin surprindere pe toată lumea.

Emisiunea „Teo Show” s-a regăsit în grila Kanal D începând cu 2013. De-a lungul anilor, a trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește difuzarea. Mai întâi, emisiunea a putut fi urmărită în timpul săptămânii, după-amiaza de luni până vineri, ulterior, de anul trecut din toamnă, a fost mutată în weekend, de la ora 10:00, sâmbăta și duminica. Din luna iulie a anului 2023, s-a decis ca emisiunea „Teo Show” să fie mutată lunea și marțea de la ora 23:00.

Teo Trandafir a fost invitată în emisiunea EGO Life, prezentată de Dana Săvuică, acolo unde a transmis un mesaj, dar cu subînțeles după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost oprită. 

„Eu sunt un om căruia nu prea poți să-i frângi aripile ușor. Este greu să rupi aripile unui vultur, chiar dacă el e mic, tot vultur e. Dacă s-a născut vrăbiuță… ghinion. Dar dacă tu știi că ești vultur, deși ești mic, știi că vei deveni un vultur mare, însă doar dacă zbori suficient de departe”, a declarat Teo Trandafir 

După ce emisiunea ei a fost exclusă din grila de toamnă a Kanal D, vedeta s-a implicat într-un alt proiect, fiind vorba despre radio, o pasiune mai veche la care a revenit cu brațele deschisă. Teo Trandafir formează acum o echipă alături de Mihai Hîndă și au debutat în emisiunea „Bară la Bară' de la Radio Impuls începând cu data de 18 septembrie. Ei oferă ascultătorilor plăcerea dialogului, comentarii pline de umor pe diverse teme, prezintă artiști de top și oferă muzică bună, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00, la Radio Impuls.

Vedeta a vorbit deschis despre schimbările din cariera sa și cum s-a adaptat trecerii de la televiziune la radio. Teo Trandafir a declarat că acomodarea nu a fost deloc una dificilă, radioul fiind prima ei dragoste.

„Fiind vorba despre același trust, trecerea a fost una firească, iar eu mă simt în elementul meu făcând radio, pentru că meseria mea de bază asta era. Nu a fost ca și când ar fi trebuit să învăț un lucru nou acum, deși nu m-aș da înapoi nici de la asta. Știam cu cine fac emisiune, am mai colaborat cu Mihai Hinda pentru rubrica „Mașina timpului” și totul a fost perfect. Acomodarea nu a fost deloc grea, cu atât mai mult cu cât radioul este prima mea iubire”, a spus Teo Trandafir pentru Click!.

Citește și:
Care este acum relația dintre Theo Rose și Irina Rimes, după presupusul lor conflict de la Vocea României. Gestul neașteptat făcut de cele două artiste (VIDEO)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people