Teo Trandafir, implicată într-un nou proiect. Anunțul oficial făcut de Kanal D: „Este o bucurie”

Teo Trandafir va fi implicată într-un nou proiect, anunță reprezentanții Kanal D.

Teo Trandafir, implicată într-un nou proiect. Anunțul oficial făcut de Kanal D: "Este o bucurie"

Reprezentanții Kanal D, cu care Teo Trandafir a lucrat timp de aproape zece ani, au emis o declarație surprinzătoare despre viitorul prezentatoarei TV. Postul de televiziune a comunicat informații legate de situația lui Teo Trandafir după ce aceasta a rămas fără propria emisiune de la televizor.

Teo Trandafir este o personalitate care nu mai necesită nicio introducere. Vedeta are în spate o carieră impresionantă, iar de-a lungul timpului a rămas în inimile fanilor prin carisma ei. După numeroase decenii în care a fost prezentă constant pe micul ecran, atrăgând audiențe impresionante pentru toate posturile cu care a lucrat, Teo Trandafir se situează în mod incontestabil printre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare din țara noastră.

Cu câteva săptămâni în urmă, a ieșit la iveală faptul că emisiunea sa de la Kanal D a fost întreruptă și scoasă din programul postului TV. Curând după aceea, Teo Trandafir a transmis un mesaj scurt, anunțând că va face o scurtă pauză.

„Am luat o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, a transmis vedeta urmăritorilor săi.

Teo Trandafir va avea o emisiune la radio alături de Mihai Hîndă

Anunțul oficial despre viitorul lui Teo Trandafir a fost făcut de Kanal D. Astfel, vedeta nu va mai apărea pe micul ecran, ci va începe o nouă colaborare la radio. Vedeta va forma o echipă alături de Mihai Hîndă și vor debuta în emisiunea „Bară la Bară” de la Radio Impuls începând cu data de 18 septembrie. Ei vor oferi ascultătorilor plăcerea dialogului, comentarii pline de umor pe diverse teme, vor prezenta artiști de top și vor oferi muzică bună, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16:00, conform anunțului făcut de Kanal D.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir, conform Kanal D.

Mihai Hînda se arată extrem de entuziasmat de colaborarea cu Teo Trandafir. Pentru el, acest proiect reprezintă una dintre cele mai frumoase experiențe din cei zece ani de activitate în domeniul media.

„Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a spus Mihai Hînda.

Până în vara acestui an, Teo Trandafir apărea frecvent pe micul ecran cu „Teo Show.” Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat semnificativ în această toamnă, odată cu decizia conducerii Kanal D de a retrage emisiunea de pe post. Până acum, Teo Trandafir nu anunțase niciun proiect confirmat în televiziune, iar detalii despre viitoarele ei prezentări nu au fost dezvăluite.

Citește și:
Emily Blunt și John Krasinski, apariție rară cu cele două fiice ale lor la US Open

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people