Teo Trandafir, dezvăluiri sincere, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: „Viitorul ne va arăta”

Teo Trandafir a făcut o declarație sinceră, după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost întreruptă.

Teo Trandafir, dezvăluiri sincere, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: "Viitorul ne va arăta"

Teo Trandafir are acum timp pentru noi proiecte, după ce emisiunea sa, „Teo Show,” a fost exclusă din grila de toamnă a Kanal D. Prezentatoarea păstrează o strânsă legătură cu fanii ei, oferindu-le detalii din activitățile sale actuale și îi ține la curent cu toate noutățile din viața ei.

Până în vara acestui an, Teo Trandafir apărea frecvent pe micul ecran cu „Teo Show.” Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat semnificativ în această toamnă, odată cu decizia conducerii Kanal D de a retrage emisiunea de pe post. Deocamdată, Teo nu a anunțat niciun proiect confirmat în televiziune, iar detalii despre viitoarele ei prezentări nu au fost dezvăluite.

Teo Trandafir a confirmat oficial informația apărută în presă pentru paginademedia.ro. Emisiunea „Teo Show” nu va mai fi difuzată pe Kanal D. Acest show de divertisment era prezent pe micul ecran începând din 2013. Pe contul său de Instagram, prezentatoarea a adresat și un mesaj pentru fanii ei, declarând că a luat o pauză, însă este deschisă către ce îi rezervă viitorul.

„Am decis să iau o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, este mesajul lui Teo Trandafir în mediul online.

Cu ce se ocupă Teo Trandafir, după ce emisiunea ei a fost scoasă de pe post

Chiar dacă nu mai este prezentă pe micul ecran, Teo Trandafir este activă pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook și Instagram. Ea postează periodic fotografii și clipuri video despre activitățile pe care le desfășoară. Recent, prezentatoarea TV a ales să se relaxeze în Grădina Botanică din București și a împărtășit momente din această experiență cu urmăritorii ei.

„Dacă viața îți dă o zi de relaxare, vii cu mine în Grădina Botanică!”, a scris ea în dreptul unei postări.

Conform Cancan.ro, înainte ca trustul Kanal D să ia decizia de a anula emisiunea lui Teo Trandafir, vedetei i-au fost propuse alte trei proiecte, pe care aceasta le-ar fi refuzat. Contractul lui Teo Trandafir, susține sursa citată, ar fi în continuare activ deoarece există o clauză de reziliere a contractului în valoare de 120.000 de euro, astfel că s-a ajuns la concluzia ca vedeta să rămână în continuare angajată a trustului.

„Teo Show”, emisiunea pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care rula de 10 ani la postul de televiziune, a fost oprită. Oficialii Kanal D au oferit o declarație cu privire la această veste neașteptată, însă nu au dezvăluit motivele pentru care au luat decizia asta. De asemenea, au precizat că este o pauză și că Teo Trandafir este în continuare vedeta Kanal D. 

„Emisiunea ‘Teo Show’ se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au declarat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Acum ceva vreme, Teo Trandafir a fost întrebată într-un interviu în ce direcție ar merge dacă ar renunța la televiziune. Prezentatoarea TV a precizat că ar urma un drum diferit. Potrivit declarațiilor sale, vedeta și-ar lua o pauză de jumătate de an și ar locui în Dubai pentru a învăța despre domeniul construcțiilor. Ba mai mult, aceasta stăpânește bine limba arabă, motiv pentru care s-ar adapta ușor.

Citește și:
De ce Amalia Enache a ales pentru fiica ei o școală privată și nu una de stat

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people