Teo Trandafir, confesiuni sincere după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: „Am avut așa un moment de panică”

Vestea că Teo Trandafir nu va mai avea emisiune la Kanal D a surprins pe toată lumea.

Teo Trandafir, confesiuni sincere după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: "Am avut așa un moment de panică"

Teo Trandafir se numără printre cele mai apreciate și longevive prezențe din televiziunea din România. Vedeta are o experiență remarcabilă pe micul ecran, acolo unde fanii o urmăreau de fiecare dată cu plăcere.

Teo Trandafir are acum timp pentru noi proiecte, după ce emisiunea sa, „Teo Show”, a fost exclusă din grila de toamnă a Kanal D. Prezentatoarea păstrează o strânsă legătură cu fanii ei, oferindu-le detalii din activitățile sale actuale și îi ține la curent cu toate noutățile din viața ei.

Până în vara acestui an, Teo Trandafir apărea frecvent pe micul ecran cu „Teo Show”. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat semnificativ în această toamnă, odată cu decizia conducerii Kanal D de a retrage emisiunea de pe post.

Reprezentanții Kanal D, cu care Teo Trandafir a lucrat timp de aproape zece ani, au emis o declarație surprinzătoare despre viitorul prezentatoarei TV. Postul de televiziune a comunicat informații legate de situația lui Teo Trandafir după ce aceasta a rămas fără propria emisiune de la televizor.

Vedeta nu mai apare pe micul ecran, ci a început o nouă colaborare la radio. Teo Trandafir formează acum o echipă alături de Mihai Hîndă și au debutat în emisiunea „Bară la Bară” de la Radio Impuls începând cu data de 18 septembrie. Ei oferă ascultătorilor plăcerea dialogului, comentarii pline de umor pe diverse teme, prezintă artiști de top și oferă muzică bună, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16:00.

Într-un interviu acordat recent, Teo Trandafir a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei după ce a rămas fără emisiunea de pe micile ecrane.

„Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întotdeauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză”, a declarat Teo Trandafir pentru Cancan.ro.

Trecerea de la televiziune la radio a fost una extrem de plăcută pentru vedetă, care se arată încântată de noul ei job.

„E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem. Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Chiar dacă nu mai este prezentă pe micul ecran, Teo Trandafir este activă pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook și Instagram. Ea postează periodic fotografii și clipuri video despre activitățile pe care le desfășoară.

Acum ceva vreme, Teo Trandafir a fost întrebată într-un interviu în ce direcție ar merge dacă ar renunța la televiziune. Prezentatoarea TV a precizat că ar urma un drum diferit. Potrivit declarațiilor sale, vedeta și-ar lua o pauză de jumătate de an și ar locui în Dubai pentru a învăța despre domeniul construcțiilor. Ba mai mult, aceasta stăpânește bine limba arabă, motiv pentru care s-ar adapta ușor.

Citește și:
Jane Seymour are o nouă relație. Cine este iubitul actriței în vârstă de 72 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people