Teo Trandafir, confesiuni emoționante: „Am fost un copil căruia i-au lipsit multe”

Teo Trandafir a vorbit cu sinceritate despre perioada copilăriei.

Teo Trandafir, confesiuni emoționante: "Am fost un copil căruia i-au lipsit multe"

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea TV are o carieră impresionantă în televiziune, iar publicul o apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. În ceea ce privește viața personală, a fost tot timpul extrem de discretă și a preferat să o păstreze departe de lumina reflectoarelor. 

Recent, în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro, Teo Trandafir a făcut declarații emoționante despre copilărie, dar și despre lipsurile pe care le-a resimțit în acea perioadă. Prezentatoarea de la Kanal D povestit faptul că își amintește de acea perioadă în fiecare an, de Crăciun, și a explicat și care este motivul. 

Pare de nepovestit în această perioadă plină de bucurie, a Sărbătorilor, dar Crăciunul pentru mine nu are doar aroma de belșug. Vrând-nevrând, gândul îmi zboară la o copilărie cu neajunsuri, cu un brad golaș, în care atârnau câteva bomboane din habar nu am ce, înfășurate în hârtie colorată, cu franjuri albe la capete”, a mărturisit Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.

Deși astăzi o putem vedea cu toții cu zâmbetul pe buze, nu mulți știu detalii despre copilăria vedetei. În continuare, Teo Trandafir a vorbit deschis despre neajunsurile pe care le-a avut în preajma Crăciunului atunci când era copilă. Acum, prezentatoarea se raportează altfel la Crăciun și se bucură de perioada sărbătorilor.

„Da, am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun, la care Moșul nu a venit întotdeauna, pentru care masa de Crăciun arăta puțin diferit de o masă zilnică… Poate, acesta este motivul pentru care, azi, mă bucur de Crăciun, de brazi, podoabe, colinde, daruri, dar nu îl aștept. Îl las pur și simplu să vină, când vrea și cum vrea el!”, a adăugat Teo Trandafir pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Nicole Kidman și Keith Urban, apariție rară alături de fiicele lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people