Taylor Swift și iubitul ei, surprinși în ipostaze romantice pe plajă, în timpul vacanței din Bahamas

Taylor Swift și iubitul ei, Travis Kelce, au fost surprinși în ipostaze romantice în timpul vacanței lor de vis din Bahamas.

Taylor Swift și iubitul ei, surprinși în ipostaze romantice pe plajă, în timpul vacanței din Bahamas

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți sărutându-se în timp ce se bucurau de vacanța lor romantică pe Insula Harbour din Bahamas. Cuplul, care s-a bucurat de o perioadă de liniște la proprietatea Rosalita House de 15.000 de dolari pe noapte, părea foarte îndrăgostit în timpul escapadei romantice.

Taylor Swift și Travis Kelce, vacanță de vis în Bahamas

Artista și starul de la Kansas City Chiefs, ambii în vârstă de 34 de ani, s-au bucurat din plin de clipele de relaxare la plajă, ca mai apoi să fie fotografiați în apa puțin adâncă în timp ce se îmbrățișau. De asemenea, cei doi au fost văzuți împărtășind un sărut apăsat și plin de afecțiune.

sursa: Profimedia

Taylor Swift, care ținea o băutură într-o mână, a purtat un bikini galben din două piese de la Montce și ochelari de soare negri. Ea și-a prins părul într-o împletitură și se pare că nu s-a machiat pentru ziua de plajă. Kelce, la rândul său, a optat pentru un short de baie cu model albastru și ochelari de soare negri.

sursa: Profimedia

La un moment dat, starul NFL a fost văzut ajutând-o pe partenera sa să își reaplice crema de protecție solară în timp ce se bronza pe nisip. Cei doi păreau mai fericiți ca niciodată, în timp ce discutau și se bucurau de timpul liber petrecut împreună, după ultimele două luni agitate.

sursa: Profimedia

Înainte de vacanța lor tropicală, cei doi au petrecut ceva timp împreună în Los Angeles, după ce cântăreața a susținut spectacolele din turneul Eras Tour în Singapore. S-au întors în California după ce au părăsit insula și au fost văzuți duminică la o întâlnire la prânz la Nobu Malibu.

Artista se pregătește să își reia turneul

Se pare că Swift și Kelce plănuiesc să petreacă mult timp împreună acum că amândoi sunt în pauză de la carierele lor de succes. Cântăreața își reia turneul în luna mai, iar cantonamentul lui Kelce începe la sfârșitul verii. În timp ce Swift va porni din nou la drum în mai puțin de două luni, se pare că triplul campion la Super Bowl și-a făcut planuri de a călători cu ea.

O sursă a declarat anterior pentru US Sun că sportivul a rezervat camere la hoteluri ultra-luxoase din Franța și Italia și, de asemenea, a făcut rezervări la unele dintre cele mai bune restaurante pentru ca ei să se bucure în zilele libere ale artistei.

„Vrea să o ia în escapade romantice pentru ca ea să se relaxeze și să meargă să descopere împreună acele orașe frumoase și locuri romantice europene”, a declarat sursa.

O altă sursă a mai declarat anterior pentru Page Six că o logodnă în timpul verii nu este exclusă pentru cei doi – lucru la care Kelce pare să fi făcut aluzie în timpul unui episod recent al podcastului său „New Heights”. Starul NFL a alimentat zvonurile legate de logodnă săptămâna trecută în timp ce glumea că Victor Wembanyama, jucătorul din NBA, trebuie să fi fost „făcut într-un laborator de acolo, în Franța”.

„Diamante crescute în laborator. Ăsta e un jucător din NBA crescut în laborator. Abia aștept să fac și eu unul”, a spus starul lui Chiefs.

Citește și:
Mesajul public neașteptat pe care Florin Ristei i l-a transmis fostei logodnice, Naomi Hedman

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people