Taylor Swift, atac dur la adresa lui Kim Kardashian. Ce acuzații face artista

Taylor Swift a atacat-o dur pe Kim Kardashian.

Taylor Swift, atac dur la adresa lui Kim Kardashian. Ce acuzații face artista

Taylor Swift i-a reproșat lui Kim Kardashian că a „doborât-o psihologic” și a forțat-o să se ascundă în timpul îndelungatei lor dispute, în timp ce i-a catalogat subtil pe vedeta de reality-show și pe fostul ei soț Kanye West drept „gunoi”.

Taylor Swift, atac dur la adresa lui Kim Kardashian

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, care a fost desemnată Persoana Anului de către revista TIME, a vorbit despre disputa care a început atunci când Kanye West, pe atunci soțul lui Kim, a scris un cântec din 2016 pentru a include versuri vulgare despre vedeta în ascensiune. Acesta a susținut că Taylor și-a dat acordul pentru această referință, dar, după ce a negat, Kim a intervenit și ea și a publicat ceea ce vedeta pop a descris ca fiind „o convorbire telefonică înregistrată ilegal” între cei doi, care, potrivit ei, a dovedit contrariul.

Taylor Swift a declarat acum că, în urma reacțiilor publice, a spus că s-a simțit ca „o moarte a carierei”, adăugând: „Nu am făcut nicio greșeală – cariera mea a fost luată de lângă mine”.

Ea i-a reproșat lui Kim Kardashian că a „doborât-o psihologic” și a forțat-o să se ascundă în timpul îndelungatei lor dispute, în timp ce i-a catalogat subtil pe vedeta de reality-show și pe fostul ei soț Kanye West drept „gunoi”.

Artista s-au fi mutat din țară

Discutând despre urmările pe care le-a avut asupra bunăstării sale, artista a declarat pentru publicație:

„Aveți o înscenare complet fabricată, într-o convorbire telefonică înregistrată ilegal, pe care Kim Kardashian a editat-o și apoi a scos-o pentru a spune tuturor că sunt o mincinoasă. Asta m-a dus psihologic într-un loc în care nu am mai fost niciodată. M-am mutat într-o țară străină. Nu am părăsit o casă închiriată timp de un an. Mi-a fost frică să dau telefoane”, a spus artista.

Deși nu a dat detalii despre locul în care s-a mutat, Swift a început să se întâlnească cu actorul britanic Joe Alwyn la sfârșitul anului 2016 și s-a zvonit pe scară largă că a închiriat o casă în Londra pentru a petrece mai mult timp cu el. În această perioadă, ea a dispărut aproape complet din ochii publicului, lucru care, potrivit ei, a venit ca urmare a gestului făcut de Kardashian și West. 

„Am îndepărtat majoritatea oamenilor din viața mea pentru că nu mai aveam încredere în nimeni. M-am prăbușit foarte, foarte tare”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cea mai mare parte a următorului album al icoanei pop, Reputation, lansat în 2017, a vizat experiența ei din timpul acestei încercări. Dar abundența imaginilor cu șerpi folosite cu referire voalată către Kim, acum în vârstă de 43 de ani, nu a făcut decât să reaprindă furia.

„M-am gândit că acel moment de reacții negative avea să mă definească negativ pentru tot restul vieții mele”, a explicat ea.

Cu toate acestea, în anii care au urmat, cariera lui Taylor Swift nu a făcut decât să meargă din ce în ce mai bine – în timp ce mulți dintre adversarii ei au suferit eșecuri majore, inclusiv Kanye West. Rapperul, în vârstă de 46 de ani, a pierdut recent o mulțime de contracte de sponsorizare după o serie de remarci antisemite.

Citește și:
Cătălin Bordea, împlinit pe plan profesional după ce a divorțat. Ce a anunțat comediantul: „O confirmare a faptului că orice e posibil'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people