Tatăl Biancăi Censori ia atitudine în scandalul cu Kanye West. Familia modelului, îngrijorată de aparițiile sale controversate

Tatăl Biancăi Censori ar fi cerut ca fiica sa și Kanye West să meargă în Australia pentru a sta de vorbă despre comportamentul controversat al modelului.

Tatăl Biancăi Censori ia atitudine în scandalul cu Kanye West. Familia modelului, îngrijorată de aparițiile sale controversate

Kanye West ar fi fost chemat să petreacă timp cu tatăl soției sale, Bianca Censori, în Australia, potrivit unor surse, care susțin că designerul „ezită” să discute cu tatăl ei din cauza ținutelor aproape goale și a relației controversate cu rapperul.

Tatăl Biancăi Censori vrea să discute cu Kanye West despre fiica lui

DailyMail.com a relatat anterior că Leo Censori, tatăl Biancăi, a fost dornic să se confrunte cu ginerele său, care s-a căsătorit cu Bianca Censori în decembrie 2022, la doar o lună după ce a finalizat divorțul de fosta lui soție, Kim Kardashian. Acum, Leo Censori ar fi cerut ca artistul să zboare pentru a se întâlni cu el în Australia, după ce soția sa și-a exprimat temerile legate de comportamentul său „intimidant” atunci când l-a vizitat la începutul acestei luni. 

„Kanye a fost invitat să meargă în Australia, iar Bianca ezită să permită acest lucru pentru că știe cum va reacționa tatăl ei. Tatăl ei încă plănuiește să stea de vorbă cu Kanye, iar Leo nu se va lăsa intimidat de puterea sau controlul lui Kanye. Nimeni nu se așteaptă ca totul să fie numai curcubee și portrete de familie”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com.

Cererea vine după ce mama Biancăi, Alexandra Censori, a zburat în SUA cu intenția de a-și „salva” copilul, dar se pare că nu a reușit să ajungă la cei doi:

Tatăl Biancăi nu a fost neapărat încântat de vizita soției sale pentru a-și vedea fiica, deoarece simte că i-a permis Biancăi să continue să facă ceea ce face. Da, Bianca s-a îmbrăcat provocator în timp ce mama ei a fost acolo, dar nu a fost nimic în comparație cu unele dintre ținutele pe care le-a purtat înainte și după vizită”, a continuat sursa.

De la plecarea mamei sale, Bianca Censori a ținut prima pagină a ziarelor cu alegerile ei vestimentare care lasă totul la vedere. Se spune că tatăl Biancăi a fost dezamăgit de incapacitatea Alexandrei Censori de a-și ajuta fiica să vadă dincolo de influența lui Kanye, sursa adăugând: „Alexandra a vrut să facă acest lucru singură, iar tatăl ei avea impresia că va vorbi cu ea despre modul în care se prezintă. A fost atât de prinsă în atenție și faimă încât a devenit ușor intimidată de influența lui Kanye.”

Mama modelului a vizitat-o în SUA

Vizita Alexandrei Censori a venit la câteva zile după ce surse au declarat pentru DailyMail.com că Bianca Censori a insistat în fața celor dragi că nu este constrânsă de soțul ei, așa cum mulți s-au temut. În timp ce mulți cred că modelul a devenit pur și simplu „soția trofeu” a câștigătorului Premiului Grammy, Bianca este de mult timp o persoană care lucrează cu Kanye pentru a-și construi imperiul.

Pe lângă faptul că a condus echipa de design a brandului lui Kanye, Yeezy, din noiembrie 2020, Bianca Censori este listată ca manageră la Oxpaha LLC, pe care Kanye a fondat-o în octombrie 2023.

„Ea a investit foarte mult în căsnicia ei cu Kanye și planul ei de joc începe să devină evident. Ea este proprietară în linia lui de îmbrăcăminte, în muzica lui – este singurul model din ultimul său videoclip și pe coperta albumului Vultures – în investițiile sale imobiliare și multe altele”, a continuat sursa.

Citește și:
Irina Fodor, detalii inedite despre condițiile din timpul filmărilor emisiunii Asia Express: „După ce m-am văcărit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people