Tallulah, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său, Bruce Willis: „Ne adaptăm la starea lui”

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și l-a determinat să renunțe la actorie.

Tallulah, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său, Bruce Willis: „Ne adaptăm la starea lui”

Într-un nou interviu acordat publicației PEOPLE, Tallulah Willis a vorbit despre viața personală, detaliind modul în care îi place să își petreacă ziua. Fiica lui Bruce Willis a mărturisit că își începe diminețile alături de iubitul său, muzicianul Justin Acee, cu care formează un cuplu de peste un an.

„Să mă trezesc râzând cu partenerul meu ar fi cea mai bună zi, ceea ce, să fiu sinceră, se întâmplă destul de des”, a spus Willis, în vârstă de 30 de ani, pentru PEOPLE. „Apoi, vom duce cei doi câini mari ai mei la o plimbare prin cartier. Dar, indiferent dacă este vorba de muncă sau nu, am nevoie de timp pentru mine. Așa că, adesea, eu și partenerul meu zicem că suntem în „mod nonverbal” și doar stăm pe canapea, spunând: „Te iubesc. Nu sunt probleme. Pur și simplu nu pot vorbi acum.”

Tallulah Willis a mărturisit că încearcă să își viziteze tatăl, diagnosticat cu demență frontotemporală, cât mai des posibil. Tânăra în vârstă de 30 de ani recunoaște că este important pentru ea „să abordez vizita cu o atitudine deschisă, acceptând cum va decurge aceasta, și să fiu conștientă că sunt bine înainte de a merge. Am făcut tot ce trebuie pentru a mă asigura că pot fi cu adevărat prezentă.” Pentru moment, Bruce „este în aceeași stare, ceea ce mi s-a spus că este bine”, a adăugat Tallulah. „Dar, indiferent de cum ar fi ziua, eu și familia mea ne adaptăm la starea lui.”

Recent, Tallulah Willis a dezvăluit că a fost diagnosticată cu autism. Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore a distribuit pe pagina sa de Instagram un clip video mai vechi, în care îl mângâia pe cap pe tatăl său, în timp ce se aflau covorul roșu.

„Spune-mi că ești autist fără să-mi spui că ești autist”, a scris Tallulah în descrierea video-ului.

Un fan a lăudat-o pe Tallulah Willis pentru postarea sinceră pe care a făcut-o și a întrebat-o dacă a fost diagnosticată în copilărie.

„Am aflat în această vară și mi-a schimbat viața”, a răspuns Tallulah.

Tallulah Willis a vorbit întotdeauna despre problemele sale de sănătate, aceasta chiar împărtășind recent câteva imagini cu corpul său pentru a arăta progresele pe care le-a făcut în lupta cu anorexia. Pe lângă această tulburare de alimentație, Tallulah s-a confruntat și cu ADHD și depresie. În plus, în iunie 2022, în timp ce se afla într-un centru de tratament din Texas, fiica actorului din Die Hard a fost diagnosticată și cu tulburare de personalitate borderline. Aceasta a rămas internată timp de patru luni la cererea părinților ei, în ciuda faptului că Bruce se lupta cu diagnosticul de demență.

„Mi-am dat seama că ceea ce îmi doream mai mult decât armonia cu corpul meu era armonia cu familia mea – să nu-i mai îngrijorez, să le aduc o lejeritate surorilor și părinților mei”, a povestit Tallulah.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

În luna noiembrie a anului trecut, Tallulah Willis a împărtășit mai multe detalii despre starea de sănătate a tatălui său, mărturisind că deși boala este „foarte agresivă”, Bruce este neschimbat.

„Este aceeași persoană, ceea ce cred că, în această situație, este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”, a spus ea în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show.

„Văd iubire când sunt cu el, este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special”, a mai adăugat Tallulah Willis.

Citește și:
Cum a fost surprins Ben Affleck în plin proces de divorț de Jennifer Lopez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people