Tallulah, noi declarații despre starea de sănătate a tatălui său, Bruce Willis. Actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Tallulah a oferit noi detalii despre boala “foarte agresivă" cu care tatăl său, Bruce Willis, a fost diagnosticat.

Tallulah, noi declarații despre starea de sănătate a tatălui său, Bruce Willis. Actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Bruce Willis a fost diagnosticat recent cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul în vârstă de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

Recent, Tallulah Willis a împărtășit mai multe detalii despre starea de sănătate a tatălui său, mărturisind că deși boala este „foarte agresivă”, Bruce este neschimbat.

„Este aceeași persoană, ceea ce cred că, în această situație, este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”, a spus ea în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show.

„Văd iubire când sunt cu el, este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special”, a mai adăugat Tallulah Willis.

În ultimele luni, familia actorului a fost onestă în legătură cu problemele de sanătate cu care acesta se confruntă, vorbind despre impactul pe care boala îl are asupra lui Bruce Willis, dar și asupra celor din jur.

Tallulah Willis i-a spus lui Barrymore că această deschidere are la bază două motive: „Pe de o parte, este ceea ce suntem noi ca familie, dar, de asemenea, este foarte important pentru noi să facem cunoscută boala.”

În ciuda declarațiilor făcute de Tallulah Willis, un prieten apropiat al actorului a declarat recent că Willis și-a pierdut nu doar bucuria de a trăi, ci și o mare parte din capacitatea de a vorbi.

„Părerea mea este că în primele trei minute știe cine sunt”, a declarat Glenn Gordon Caron, creatorul serialului Moonlighting din anii ’80, într-un interviu pentru Page Six. „Nu este în totalitate verbal; era un cititor avid – nu voia ca cineva să știe asta – și nu mai citește acum”, a continuat acesta.

Glenn Gordon Caron, care a creat și serialul Medium, a dezvăluit:

„Nu mai poate vorbi, și totuși el este tot Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar bucuria de a trăi i-a dispărut.”

Acesta a mai adăugat și că „nu exista cineva care să aibă mai multă bucurie de a trăi decât el. Adora să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maximum. Dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o plasă.

Recent, soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a vorbit despre perioada grea prin care trece familia sa, dezvăluind cum face față „durerii și tristeții” de a-și vedea partenerul cedând în fața bolii.

„Ceea ce am învățat este că demența este grea. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Și când spun că este o boală de familie, chiar este”, a declarat ea pentru emisiunea Today

Când a fost întrebată cum a procedat pentru a le explica boala lui Bruce Willis copiilor lor, ea a spus:

„Cred că întotdeauna a fost… suntem o familie foarte sinceră și deschisă. Și cel mai important lucru a fost să putem spune ce este boala, să explicăm ce este, pentru că atunci când știi ce este boala din punct de vedere medical, totul capătă sens. Sunt atât de multe lucruri frumoase care se întâmplă în viața noastră. Este foarte important pentru mine să ridic privirea de la durere și tristețe pentru a putea vedea ce se întâmplă în jurul nostru.”

Într-un moment deosebit de emoționant, prezentatoarea emisiunii a întrebat-o pe Emma Heming ce crede că le învață Bruce Willis pe fetele lor, în timp ce se confruntă cu toții, ca familie, cu boala lui.

„Sincer, el este cadoul care continuă să ofere. Iubire, răbdare, rezistență, atât de mult… Și el mă învață pe mine și pe toată familia noastră… Vreau să spun, știți, pentru mine să fiu aici și să fac asta, nu este zona mea de confort, dar asta este puterea lui Bruce. Am auzit de la oameni care au un membru al familiei bolnav, și îmi amintesc asta de la o prietenă de-a mea… a spus: „diagnosticul soțului meu i-a făcut pe copiii mei oameni mai buni. Asta ai observat și tu? Ascultă, copiii mei cred că ar fi fost grozavi indiferent ce s-ar fi întâmplat! Și nu asta este ceea ce mi-aș dori pentru ei. Dar, într-adevăr, așa cum am spus, îi învață atât de multe și cum să le pese și să iubească și este un lucru frumos printre cele triste”, a spus Emma Heming.

Citește și:
Motivul pentru care Hugh Jackman este dispus să îi plătească fostei sale soții o sumă exorbitantă de bani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people