Suri Cruise a atras toate privirile la ziua de naștere a mamei sale, Katie Holmes

Suri Cruise a fost în centrul atenției în timpul unei ieșiri cu mama sa, Katie Holmes, de ziua ei de naștere.

Suri Cruise a atras toate privirile la ziua de naștere a mamei sale, Katie Holmes

Suri Cruise seamănă izbitor cu mama sa, Katie Holmes. Cele două au ieșit să sărbătorească cea de-a 45-a aniversare a actriței din „Dawsons Creek”, iar tânăra de 17 ani a atras toate privirile, fiind copia fidelă a mamei sale.

Suri Cruise, copia fidelă a mamei sale

Actrița a afișat un zâmbet larg în timp ce ieșea în New York City cu fiica ei, pe care o împarte cu fostul ei partener, Tom Cruise. Holmes a uimit într-o rochie neagră transparentă, cu mâneci lungi, cu detalii de pene de-a lungul tivului. Ea a completat ansamblul elegant cu cizme albe, cu vârfuri ascuțite, o geantă neagră mică și un palton de fildeș drapat pe umeri.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Vedeta din „First Daughter” a mers alături de Suri, care era aproape la fel de înaltă ca mama ei, într-o haină de iarnă gri, o eșarfă maro și dresuri negre. Ea a adăugat o pereche de pantofi negri și și-a băgat părul lung și brunet în eșarfă.

Se pare că Suri, ai cărei părinți au fost căsătoriți din 2006 până în 2012, le calcă deja pe urmele artiștilor, dorind să activeze în lumea muzicală. Anul trecut, Katie Holmes a dezvăluit că Suri a înregistrat un cover al piesei „Blue Moon” pentru filmul ei, „Alone Together”. Adolescenta a cântat cel mai recent pe coloana sonoră a filmului „Rare Objects”, pe care Holmes l-a scris, regizat și în care a jucat.

„Este foarte, foarte talentată. A spus că o va face și a înregistrat-o, iar eu am lăsat-o să-și facă treaba”, a declarat mândra mamă pentru Yahoo! Entertainment vara trecută.

Ce decizie a luat Katie Holmes în privința fiicei sale

Katie Holmes este foarte preocupată și protectoare față de fiica ei adolescentă, Suri, care a crescut cu paparazzi care îi urmăresc fiecare mișcare. Actrița a oferit detalii despre Suri, pe care dorește să o țină departe de pericole, iar faptul că a fost urmărită încă de mică de paparazzi nu este în beneficiul ei.

„Ceea ce a fost foarte important pentru mine cu fiica mea, pentru că a fost atât de vizibilă la o vârstă fragedă, este că îmi place foarte mult să o protejez. Este o persoană incredibilă”, a declarat Katie Holmes pentru Glamour.

Cruise, în vârstă de 60 de ani, a început să se distanțeze de fiica sa după divorțul cuplului, iar relația lor nu și-a revenit nici până în ziua de azi. O sursă a declarat pentru Page Six în martie că starul nu și-a mai văzut fiica de foarte mult timp și nu mai face parte din viața ei.

În timpul unei depoziții pentru procesul de defăimare intentat în 2012 împotriva Bauer Media, care a fost ulterior soluționat, actorul din Top Gun a recunoscut că relația sa cu Biserica Scientologică a jucat un rol important în motivul pentru care s-a distanțat de viața copilului său. Când Tom Cruise a fost întrebat dacă Holmes a pus capăt relației lor „în parte pentru a o proteja pe Suri de scientologie”, el a răspuns la vremea respectivă: „Aceasta a fost una dintre afirmații, da”. Ulterior, s-a aflat că actorul nu și-a văzut fiica timp de trei luni după ce el și Holmes s-au despărțit.

Citește și:
Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people