„Sunt traumatizată”. Monica Odagiu, declarații despre accidentul de circulație în care a lovit mortal un pieton

În cursul zilei de duminică, 9 aprilie 2023, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani, în zona Ateneului Român.

"Sunt traumatizată". Monica Odagiu, declarații despre accidentul de circulație în care a lovit mortal un pieton

În cursul zilei de duminică, 9 aprilie 2023, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani, în zona Ateneului Român, ulterior ea fiind transportată atât la secția de Poliție, cât și la INML.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:15, pe strada Ştirbei Vodă, iar Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea acestuia.

Poliția Capitalei a transmis că, din primele informaţii, „o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani”. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului. Poliția Capitalei a ma transmis că șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și cu aparatul DrugTest, și „atât din punct de vedere al consumului de băuturi alcoolice, cât și al consumului de substanțe psihoactive s-a constatat că aceasta nu se afla sub influența lor”.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, sunt declarațiile date ieri de actriță, la Antena 3 CNN.

Mesajul transmis de Monica Odagiu pe rețelele de socializare

În noaptea de duminică spre luni actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare”.

Monica Odagiu și-a exprimat regretul față de cele întâmplate și față de familia victimei.

„Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.”, a fost mesajul transmis de Monica Odagiu fanilor săi.

Actrița a mai precizat că are nevoie de liniște pentru a putea depăși momente tragice.

„Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis actriţa pe rețelele de socializare.

Monica Odagiu are 26 de ani, este cântăreaţă şi actriţă cunoscută pentru aparițiile în filmul Teambuilding, dar şi pe scena Teatrului de Comedie.

Citește și:
Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza unei melodii: „Eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people