Zawe Ashton, logodnica lui Tom Hiddleston, apariție elegantă pe covorul roșu. Actrița este însărcinată cu primul copil

Zawe Ashton a strălucit pe covorul roșu la premiera celui mai recent film al său și a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Zawe Ashton, logodnica lui Tom Hiddleston, apariție elegantă pe covorul roșu. Actrița este însărcinată cu primul copil

Tom Hiddleston și logodnica sa, Zawe Ashton, așteaptă primul lor copil împreună. Vedeta a fost surprinsă cu burtica de gravidă la vedere la premiera noului său film, Mr. Malcolm’s List, la New York. Actrița a atras toate privirile cu apariția sa elegantă, însă atenția s-a concentrat asupra sarcinii deja vizibile.

Foto: Profimedia

Zawe Ashton este însărcinată cu primul copil

Zawe Ashton, care o interpretează pe Julia Thistlewaite în drama de epocă bazată pe romanul cu același nume, a strălucit în timp ce se îndrepta spre covorul roșu într-o rochie aurie, fără umeri. Deși Hiddleston nu a fost prezent la premieră, Ashton a fost însoțită de colegele de scenă, Freida Pinto, Sope Dirisu, Theo James și Sianad Gregory, precum și de regizoarea Emma Holly Jones.

Foto: Profimedia

La începutul acestei luni, Hiddleston, în vârstă de 41 de ani, a confirmat s-a logodit cu Ashton, după ce au circulat câteva luni mai multe speculații.

Tom Hiddleston a confirmat logodna cu actrița

„Sunt foarte fericit”, a declarat el pentru Los Angeles Times pe 14 iunie, la trei luni după ce au stârnit zvonuri legate de logodnă la gala premiilor BAFTA 2022. Atunci, actrița a fost fotografiată purtând un inel cu diamant.

Hiddleston s-a mai întâlnit anterior cu actrița Susannah Fielding din 2008 până în 2011, precum și cuTaylor Swiftîn 2016. Chiar și după ce s-a despărțit de câștigătoarea premiului Grammy, el a declarat pentru GQ că ea a fost „o femeie uimitoare”. Starul din Loki a precizat ulterior, într-un interviu din februarie 2017, că scurta sa relație cu Swift a fost „bineînțeles… reală”, adăugând că „este generoasă, amabilă și drăguță, iar noi ne-am simțit foarte bine”.

Actorul a precizat că și-a dorit o relație firească alături de artistă, care acum formează un cuplu cu actorul englez Joe Alwyn.

„O cunosc doar pe femeia pe care am întâlnit-o. O relație necesită întotdeauna muncă. O relație în lumina reflectoarelor necesită muncă.”, a explicat el la vremea respectivă.

Citește și:
Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal din Madrid

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people