Will Smith, prima apariție după incidentul de la Premiile Oscar! Motivul pentru care actorul a plecat în India

Will Smith a fost surprins în weekend într-un aeroport privat din Mumbai, la o lună după incidentul de la Premiile Oscar.

Will Smith, prima apariție după incidentul de la Premiile Oscar! Motivul pentru care actorul a plecat în India

Will Smith a fost văzut într-un aeroport privat în Mumbai, în timp ce făcea câteva poze cu fanii. La o lună de la incidentul scandalos de la Premiile Oscar, în care l-a lovit pe comediantul Chris Rock, Smith a plecat într-o călătorie spirituală în India, spun surse apropiate.

Will Smith, prima apariție după scandalul de la Premiile Oscar

Actorul, în vârstă de 53 de ani, și-a făcut prima apariție de când l-a lovit pe Chris Rock la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar la sfârșitul lunii trecute, la un aeroport privat din India, în weekend. Smith a sosit sâmbătă la locația din Mumbai, unde a fost întâmpinat de un grup de paparazzi care îl așteptau. Actorul a avut chiar un moment pentru a se poza cu câțiva fani, inclusiv cu un agent de securitate al aeroportului.

Actorul a plecat în India

Îmbrăcat lejer, cu un tricou alb, pantaloni scurți gri peste pantaloni de compresie albi și adidași Nike, Will Smith a părut că se simte în largul lui în timpul fotografiilor cu fanii. O sursă spune pentru PEOPLE că actorul a călătorit în India în scopuri spirituale, pentru a practica yoga și meditație.

La o zi după Oscaruri, pe 27 martie, Will și-a cerut scuze lui Rock într-o declarație, spunând că „a reacționat emoțional” pentru că „gluma despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru el ca să o suporte„. Starul, care a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în acea seară, nu mai face parte din Academie și i-a fost interzis să participe la evenimentele sale pentru următorii 10 ani.

„Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îi include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei dragi, toți cei prezenți și publicul larg de acasă. Am trădat încrederea Academiei. I-am privat pe ceilalți nominalizați și câștigători de posibilitatea de a sărbători și de a fi sărbătoriți pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă. Vreau să pun din nou accentul pe cei care merită atenție pentru realizările lor și să permit Academiei să se întoarcă la munca incredibilă pe care o face pentru a susține creativitatea și măiestria în film.”, a spus Smith după incident.

Will a concluzionat că „schimbarea necesită timp și se angajează să depună eforturi pentru a se asigura că nu va mai permite niciodată ca violența să depășească rațiunea”.

Citește și:
Jada Pinkett Smith, noi declarații despre incidentul de la Premiile Oscar

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people