Vlad Gherman plănuiește să o ceară pe Oana Moșneagu în căsătorie: „Ea oricum știe”

Vlad Gherman plănuiește să o ceară în căsătorie pe iubita sa, Oana Moșneagu.

Vlad Gherman plănuiește să o ceară pe Oana Moșneagu în căsătorie: „Ea oricum știe”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au sărbătorit încă doi ani de relație, dar au planuri mari împreună. Într-un interviu pentru unica.ro, actorul a dezvăluit pentru prima dată că intenționează să o ceară în căsătorie pe iubita sa, însă vestea nu este o noutate pentru partenera lui, care se așteaptă ca, la un moment dat, să primească inelul.

Vlad Gherman, despre cererea în căsătorie

Actorul a dezvăluit că are în plan să își ceară partenera în căsătorie, cel mai probabil în viitorul apropiat. Vlad Gherman a declarat că nu și-a ales încă momentul pentru a adresa marea întrebare, însă el și Oana au mai purtat discuții legate de căsătorie. Astfel, cererea nu va fi o surpriză completă pentru actriță.

„Am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: ‘da, vezi că mâine te cer’, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte. Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada „honey moon” (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla, o să vedem”, a declarat Vlad Gherman.

De asemenea, Vlad Gherman a precizat că Oana și părinții lui a o relație specială și s-au înțeles de prima dată. Ba mai mult, familia actorului o îndrăgește enorm pe partenera lui, iar Vlad susține că a existat „o chimie instantanee” între ei, în timp ce familia actriței îl adoră pe el.

„Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere”, a mai declarat actorul pentru unica.ro.

Actorii vor să plece în America Express

Recent, Vlad Gherman a dezvăluit pentru Cancan că el și Oana ar dori să participe împreună în America Express. Dincolo de aventura de neuitat, concursul reprezintă și un test al relației lor, fiind convinși că dacă vor trece peste acesta, nimic nu le va mai sta în cale.

„Am și vorbit despre asta. Dacă nu am avea atâtea proiecte, acolo ne-ați vedea. Deci eu sunt convins că până se termină toată nebunia asta cu orice ar fi Express, că e Asia, că e America, o să fim și noi acolo. Eu îți promit că o să fim acolo. Sunt total de-acord cu tine (n.r. că este un test de cuplu), nu cred că venim despărțiți, dar cred că într-adevăr va fi un test. Ăla-i testul relației. Deci dacă trecem cu bine, nu se mai întâmplă nimic!„, a spus Vlad Gherman pentru Cancan.

Citește și:
George Burcea a revenit în România, după câteva luni locuite în SUA: „Am vrut foarte tare să văd copiii”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people