Viviana Sposub, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „S-a agravat”

Viviana Sposub a oferit detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Viviana Sposub, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "S-a agravat"

Viviana Sposub a reușit să creeze o conexiune specială cu publicul său prin intermediul activităților sale și al prezenței pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare TV a cucerit inimile fanilor încă de la primele sale apariții și îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Viviana i-a îngrijorat pe internauți după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Prin împărtășirea atât a momentelor pozitive, cât și a celor mai puțin plăcute din viața sa, Viviana Sposub reușește să se conecteze cu fanii săi într-un mod autentic și să creeze o comunitate implicată și susținătoare. În urmă cu puțin timp, fosta parteneră a lui George Burcea a postat pe pagina sa de Instagram noi detalii despre starea sa de sănătate, care a avut de suferit în ultima perioadă.

Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate

Viviana Sposub a povestit pe InstaStory că se confruntă cu dureri foarte mari de genunchi de câteva luni și a sperat că acestea vor trece de la sine. Din păcate, situația s-a agravat și a fost nevoită să apeleze la un specialist, care i-a recomandat un tratament.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!”, a scris Viviana Sposub, în dreptul unei imagini unde apare la un centru de tratament.

Viviana Sposub a dezvăluit că a început deja prima ședință de tratament și, deși este vorba despre o problemă de sănătate, tânăra a povestit situația cu o notă de umor. De asemenea, fosta prezentatoare TV i-a îndemnat pe urmăritorii ei să nu neglijeze problemele cu care se confruntă organismul.

„Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept. Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta de o parte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent. Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată.”, a mai spus Viviana Sposub, pe pagina personală de Instagram.

Fosta prezentatoare TV și George Burcea s-au despărțit

Viviana Sposub și-a anunțat în urmă cu câteva săptămâni urmăritorii de pe Instagram că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. Vedeta și actorul s-au despărțit după trei ani de relație.

În ultima perioadă, Viviana Sposub și George Burcea nu au mai fost văzuți împreună, iar fanii au început să se întrebe dacă mai sunt sau nu într-o relație. Actorul a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta sa soție, Andreea Bălan, în timp ce Viviana Sposub a rămas în București. Vedeta a confirmat pe rețelele de socializare că ea și George Burcea au decis să se despartă după trei ani de relație. De asemenea, a cerut discreție și înțelegere în această perioadă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și:
Blake Lively, noi tachinări la adresa soțul ei, Ryan Reynolds. Postarea amuzantă făcută de actriță

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people