Victoria Beckham și fiica ei, Harper, în mijlocul unui conflict violent într-un restaurant din Miami. De la ce a pornit totul

Victoria Beckham a fost surprinsă în timp ce pleca de la restaurantul din Miami alături de fiica ei, Harper, în urma unui conflict.

Victoria Beckham și fiica ei, Harper, în mijlocul unui conflict violent într-un restaurant din Miami. De la ce a pornit totul

Victoria Beckham și Harper au părăsit un restaurant din Miami înainte de a izbucni o încăierare într-un „conflict din cauza unor selfie-uri” cu Lionel Messi. Familia Beckham și soții Messi se aflau în local atunci când cineva a încercat să facă o poză lângă ei, moment în care agenții de pază au reacționat imediat, iar situația a degenerat complet.

Victoria Beckham, văzută în timp ce ieșea cu Harper din restaurant

Un client a susținut că a fost bătut până la sânge de către agenții de pază după ce familia sa a încercat să facă o fotografie cu ocazia celei de-a 21-a aniversări a fiicei sale, într-un local din Miami unde Lionel Messi și soții Beckham petreceau. Vineri, la restaurantul Gekko, deținut de rapperul portorican Bad Bunny și de impresarul de cluburi de noapte David Grutman, paza a reacționat cu furie față de oaspetele a cărui nume a rămas anonim.

Victima a fost acuzată că a încercat să îi fotografieze pe Lionel Messi și pe soția sa Antonela Roccuzzo, lucru pe care l-a negat, afirmând: „Au sărit la noi, m-au dat afară și m-au lovit cu pumnul în față. Doar pentru că băiatul meu încerca să facă o poză cu soția lui, nu cu Beckham sau Messi, nimic. A fost o chestie de familie.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Paza l-a dat afară și l-ar fi atacat în timp ce se afla pe stradă, ceea ce i-a provocat o vânătaie și sânge pe față. În imaginile de după haosul de după incident, o femeie poate fi auzită strigând isteric: „Este un familist, sărbătorind cea de-a 21-a aniversare a fiicei sale”. O înregistrare video prezentată de DailyMail.com o arată pe Victoria Beckham cum o grăbește pe fiica ei Harper, în vârstă de 12 ani, să iasă afară, apoi o îmbrățișează înainte de a o urca într-un SUV condus de un agent de securitate. notează MailOnline.

Lionel Messi se afla cu soția sa în restaurant

Messi și Antonela au luat masa la restaurantul japonez alături de alte vedete de la Inter Miami, Sergio Busquets, Jordi Alba și familia Beckham, vineri, în jurul orei 22.00. De asemenea, Antonela a pozat pentru fotografii cu soțul ei și cu Victoria înainte de izbucnirea violențelor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

O sursă apropiată de soții Beckham a declarat pentru MailOnline că cei doi au avut o „seară minunată” și că au aflat a doua zi despre conflict. Bărbatul neidentificat a susținut că, atunci când a încercat să facă o fotografie cu familia sa, a fost brusc dat afară din local înainte de a primi o lovitură în față. El a spus că Messi se afla într-un colț, iar prietenul său și soția sa se aflau în zona opusă și făceau fotografii.

Starul rap portorican Bad Bunny, care este coproprietar al restaurantului, a fost văzut intrând și ieșind din local, fiind oprit pe drum de fanii entuziaști care căutau să facă selfie-uri cu el. Pe rețelele de socializare au circulat postări din aceeași seară în care Messi și Antonela dansau în local. Messi și David Beckham plecaseră să petreacă în Miami pentru a sărbători victoria cu 4-0 în fața lui Charlotte FC în Cupa Ligii.

Citește și:
Jennifer Lopez, ipostază îndrăzneață pe plajele din Italia. Cum a fost fotografiată vedeta

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people