Vedete la olimpiadă: starurile au celebrat deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris în stil mare

Anul aceasta am avut deja parte de o mulțime de vedete la olimpiadă, chiar înainte de startul fastuos al Jocurilor, care are loc pe 26 iulie la Paris.

Un eveniment stylish a strâns deja o mulțime de vedete la olimpiadă, cu o zi înainte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice 2024, care se vor desfășura în cea mai mare parte la Paris. Pe 25 iulie, Fundația Louis Vuitton a găzduit o serată care a adunat sportivi de legendă, dar și o mulțime de celebrități din lumea filmului, modei și a muzicii. Evenimentul, susținut de publicația Vogue și de NBC, intitulat Prelude to the Olympics, a fost frecventat de celebrități de cel mai înalt calibru, printre care Charlize Theron, Zendaya, Serena Williams și mulți alții.

Petrecerea care a adunat atâtea vedete la olimpiadă a fost chiar găzduită de Charlize Theron, Serena Williams, Rosalía și Omar Sy în sediul fundației dedicate de conglomeratul LVMH expozițiilor de artă. Clădirea, realizată după planurile arhitectului Frank Gehry, a primit pentru o seară o mulțime de nume celebre din diferite sporturi, care au socializat între instalațiile de artă curatoriate de Pharrell Williams. Cântărețul și producătorul muzical care a câștigat pe parcursul carierei sale 13 premii Grammy și a fost nominalizat de două ori la Oscar este, de anul trecut, director creativ al colecțiilor pentru bărbați ale brand-ului Louis Vuitton.

LVMH este unul dintre principalii sponsori al Jocurilor Olimpice de anul acesta, așa că nu a fost de mirare că la Paris au descins atâtea vedete la olimpiadă, multe dintre ele având legături apropiate și contracte cu brand-urile de sub umbrela conglomeratului de lux. Acestea s-au bucurat de petrecere, de meniul imaginat de chef-ul recompensat de Michelin Jean Imbert, dar și de cocktail-urile realizate cu băuturi Moët Hennessy.

Așa încât designeri, atleți, artiști s-au grăbit să participe la grandiosul eveniment care precede ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, despre care se știe deja că se va desfășura pe Sena, și nu pe un stadion, ca în mod normal. La ceremonie vor performa Celine Dion, întoarsă pe scenă după patru ani în care și-a întrerupt activitatea muzicală din cauza unor probleme serioase de sănătate, și Lady Gaga. Parisul găzduiește pentru a treia oară Jocurile Olimpice, iar România va fi prezentă cu o delegație formată din 106 sportivi (care vor lupta pentru medalii la tir cu arcul, atletism, box, canoe, ciclism, scrimă, gimnastică artistică, gimnastică ritmică judo, canotaj, navigaţie, nataţie, tenis de masă, tenis de câmp, triatlon, polo pe apă, haltere şi lupte.)

Persoanele responsabile pentru că au strâns atâtea vedete la olimpiadă, încă înainte ca aceasta să înceapă în mod oficial, sunt Bernard Arnault, CEO-ul LVMH, dar și Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue. Printre personajele celebre care și-au făcut apariția la eveniment s-au mai numărat Jeremy Allen White, starul din serialul Hulu The Bear; legendarul baschetbalist LeBron James; cântăreața Tyla, care a și avut un moment muzical; jucătoarea de tenis Naomi Osaka, dar și supermodelul Natalia Vodianova, soția moștenitorului imperiului LVMH Antoine Arnault și totodată membră a board-ului Special Olympics, cunoscută pentru implicarea sa umanitară.

Citește și:
Noi detalii despre relația dintre Bradley Cooper și Gigi Hadid: „Au discutat despre familie și căsătorie'

Foto: PR Dior, Louis Vuitton, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people