Usher s-a căsătorit în Las Vegas, în weekendul în care a cântat la Super Bowl

Usher s-a căsătorit! Cântărețul a avut parte de un weekend fulminant, care a inclus un performance la Super Bowl și nunta sa în Las Vegas.

Usher s-a căsătorit în Las Vegas, în weekendul în care a cântat la Super Bowl

Usher s-a căsătorit cu partenera sa de multă vreme, Jennifer Goicoechea, într-o ceremonie la Las Vegas, oraș în care a performat în weekend la prestigiosul halftime show de la Super Bowl 2024. Așa
încât se pare că artistul a avut parte de câteva zile pline în cel mai bun sens al cuvântului.

Conform surselor obținute de felurite publicații americane specializate în vedete, Usher s-a căsătorit pe data de 11 februarie, dar încă nu este cunoscut dacă acesta a oficializat relația cu partenera sa de viață înainte sau după show-ul susținut de el la Super Bowl. Știrea, raportată inițial de People Magazine, a fost confirmată apoi de mai multe publicații, TMZ subliniind faptul că artistul și partenera sa și-au unit viețile în mod oficial la Vegas Weddings, lângă celebra Little White Wedding Chapel, cunoscută drept locul în care multe celebrități (și nu numai) au ales să se căsătorească.

Astfel, Usher s-a căsătorit cu Jennifer sub privirile mamei sale, Jonnetta Patton, care i-ar servit drept martor în timpul ceremoniei care a fost oficiată de Ronald Joseph Pokrywka. Aparent, cuplul a apărut la petrecerea de după Super Bowl în ținute albe, fiind întâmpinați de legendarul producător muzical Bryan Michael Cox cu cuvintele: „Felicitări proaspeților căsătoriți din încăpere!”. Petrecerea respectivă a fost o cină oferită de Usher și brand-ul Remy Martin la Cathédrale Las Vegas.

Publicația Page Six arătase, chiar înainte de marele meci la pauza căruia a performat pe scenă Usher, că acesta și partenera sa obținuseră un document care le permitea să se căsătorească cu câteva zile înainte de concert. Pe scena de la Super Bowl, Usher a invitat mai mulți artiști alături de care a cântat, printre care Alicia Keys și Ludacris.

Imaginile de la petrecerea lui Usher l-au arătat pe acesta purtând o haină albă lungă, care ascundea de fapt un smoking deconstruit, Jennifer Goicoechea purtând un costum cu pantaloni și trei coliere statement, unul dintre ele având un pandantiv în forma literei U.

Usher s-a căsătorit cu femeia cu care își împarte viața din 2019. La un an după ce și-au început relația, cei doi au anunțat faptul că așteaptă primul lor copil împreună – o fiică, Sovereign, care a venit pe lume în septembrie 2020. În noiembrie 2021, Jennifer Goicoechea a născut cel de-al doilea copil, Sire. Usher mai are doi copii (Usher V, în vârstă de 16 ani, și Naviyd, în vârstă de 15 ani) din relația cu prima sa soție, Tameka Foster. Goicoechea muncește în prezent în industria muzicală. Născută în Miami, aceasta a debutat în industrie lucrând ca asistentă pentru Ciara. Apoi s-a mutat în California, unde și-a deschis propria companie de management, BoogsNEffect Management. Apoi a devenit vicepreședintă la A&R Epic Records. Cu o carieră de succes, aceasta a fost considerată în ultimii ani de către Billboard una dintre cele mai puternice persoane din industria muzicii hip-hop. Așa încât ea forma, împreună cu Usher, un cuplu extrem de puternic încă dinainte de căsătoria lor, pe întreg parcursul relației lor care durează de cinci ani.

Citește și:
Shakira ar avea un nou partener. Alături de cine și-ar fi refăcut viața amoroasă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people