Tom Hiddleston și logodnica sa, Zawe Ashton, mai fericiți ca niciodată, alături de bebelușul lor

Tom Hiddleston și logodnica sa, Zawe Ashton, au fost surprinși în Paris alături de bebelușul lor.

Tom Hiddleston și logodnica sa, Zawe Ashton, mai fericiți ca niciodată, alături de bebelușul lor

Tom Hiddleston și logodnica sa, Zawe Ashton, par mai fericiți ca niciodată, în timp ce s-au bucurat de o zi la grădinile Tuileries din Paris, luni, alături de bebelușul lor. Actorul în vârstă de 42 de ani și partenera lui în vârstă de 38 de ani și-au întâmpinat primul copil împreună anul trecut, la doar câteva luni după ce s-au logodit.

Tom Hiddleston și logodnica sa, Zawe Ashton, surprinși alături de copilul lor

Cuplul a fost însoțit de părinții lui Zawe, Victoria și Paul Ashton, în timp ce se bucurau de excursia lor în această săptămână. Tom Hiddleston a purtat o ținută elegantă, dar casual, formată din pantaloni albaștri și o cămașă în aceeași culoare, pe care i-a asortat cu o pereche de pantofi negri. De asemenea, Zawe Ashton a arătat foarte bine într-o rochie bleumarin și cizme negre până la genunchi, pe care le-a asortat cu un sacou bej elegant pentru această ocazie. Actrița și-a accesorizat look-ul cu un colier argintiu delicat și și-a lăsat la vedere inelul de logodnă strălucitor.

Zawe Ashton a putut fi văzută radiind în timp ce se juca cu bebelușul, înainte de a poza alături de Tom Hiddleston și de tatăl ei, Paul, în timp ce mama ei, Victoria, făcea pozele. Ieșirea lor în familie are loc după ce în octombrie s-a aflat că Tom Hiddleston și Zawe Ashton au devenit părinți.

Povestea de dragoste a cuplului a început după ce au jucat în 2019 în piesa de teatru Betrayal și a mers din ce în ce mai bine de atunci, ducând la o cerere în căsătorie în martie 2022. Vedeta a fost văzută arătându-și burtica de gravidă pe covorul roșu, după ce în iunie s-a dezvăluit că așteaptă primul ei copil.

În luna iunie, Tom Hiddleston a confirmat, de asemenea, că se va căsători cu partenera lui, dar a păstrat tăcerea în legătură cu această poveste de dragoste, spunând pentru LA Times: „Sunt foarte fericit” și nimic mai mult.

Tom Hiddleston și Zawe Ashton au dat de înțeles că s-ar fi logodit atunci când au apărut la gala BAFTA de anul trecut, după care aceasta a fost fotografiată purtând un diamant imens pe degetul inelar într-o fotografie împărtășită de gazda AJ Odudu.

Citește și:
Ben Affleck, primele declarații despre momentul stânjenitor de la Premiile Grammy

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people