Succesul Serenei Williams este o poveste despre sacrificiu si daruire (VIDEO)

A castigat primul Grand Slam din cariera ei uimitoare la varsta de 17 ani, in 1999.

Succesul Serenei Williams este o poveste despre sacrificiu si daruire (VIDEO)

De-a lungul drumului, a cunoscut suisuri remarcabile si a depasit coborasuri dezamagitoare. De fiecare data a gasit ceea ce ii trebuia pentru a triumfa in fata dificultatilor, depasind piedicile care stau in calea unui adevarat campion, atat personale cat si in viata sportiva.

Spre sfarsitul anului 2010, parea ca problemele de sanatate aveau sa-i puna in pericol cariera, fortand-o sa ia o pauza prelungita. Nu numai ca s-a recuperat fizic, dar a sfidat opiniile medicilor si s-a intors sa castige si sa domine, din nou, tenisul feminin.

Cu un stil construit pe viteza si putere, nu exista nimic ce Serena Williams nu poate face, reusind sa depaseasca orice obstacol intalnit, prin rezistenta pura si autocontrol. Dupa ce a inaugurat o noua era in tenis cu acelasi curaj, clasa si forta pe care am vazut ca le demonstreaza in dominatia ei asupra circuitului de tenis feminin Serena a venit sa vorbeasca cu noi intr-o intalnire exclusiva pentru Calendarul Pirelli.

Considerata cea mai talentata jucatoare de tenis feminin din toate timpurile, Serena Williams a devenit un simbol de vointa, curaj si candoare pentru femeile din intreaga lume. Flerul ei in moda si dorinta de a se implica reflecta o combinatie de pasiuni publice si personale.

Serenei ii place sa asculte muzica, sa picteze si sa ii ajute pe cei care sunt mai putin norocosi decat noi. Trebuie sa ne urmam instinctele si sa ne ascultam vocea interioara, sa nu renuntam niciodata la a lupta pentru ceea ce credem.

Succesul ei pe terenul de tenis nu inseamna doar triumfuri sportive, acesta reprezinta o victorie pentru toate femeile care, la fel ca ea, sunt gata sa abordeze orice provocare.

Urmareste intregul interviu pe www.pirelli.com

Foto: Arhiva Revistei ELLLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people