Ștefania și Speak au împlinit 7 ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi: „Nu știu când au trecut”

Ștefania și Speak au sărbătorit împlinirea a 7 ani de relație, iar cei doi și-au făcut urări speciale pe rețelele de socializare.

Ștefania și Speak au împlinit 7 ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi: "Nu știu când au trecut"

Speak și Cristina Ștefania au sărbătorit împlinirea a 7 ani de relație. Cuplul este în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment special petrecut împreună. Cu această ocazie, cei doi și-au făcut urări emoționante pe rețelele de socializare, alături de fotografii adunate de-a lungul timpului, de când au început să formeze un cuplu.

Speak și Ștefania au împlinit 7 ani de relație

Pe profilurile sale personale de pe rețelele de socializare, Speak a distribuit o fotografie cu el și partenera sa, însoțită de un mesaj plin de emoție. În cadrul acestuia, el a recunoscut că nu îi vine să creadă că au trecut deja 7 ani de când sunt împreună.

„Real, nu știu când au trecut 7 ani… Nu credeam niciodată!🤦🏻‍♂️ Te iubesc! ❤️”, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Partenera sa a fost impresionată de mesajul plin de emoție transmis de Speak și a răspuns în aceeași manieră în secțiunea de comentarii: „La multi ani! Te iubesc ❤️”.

Artista a vorbit despre planurile de nuntă

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt tot timpul împreună și împărtășesc cu fanii diferite momente din viața lor. După participarea la „Asia Express”, unde au ajuns până în finală, cei doi artiști s-au întors acasă mai puternici, dar și cu un nou status, cel de logodiți.

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie în timpul competiției, însă, planurile lor cu privire la nuntă nu s-au concretizat până acum, ba mai mult, artista nici nu mai poartă inelul de logodnă primit de la iubitul ei. Există însă și o bună explicație pentru acest lucru.

Cei doi au fost invitați în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu și au vorbit deschis despre relația lor.

„Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania.

În ceea ce privește planurile de nuntă, există un bun motiv pentru care acestea nu s-au concretizat până acum.

„Noi nu vorbim niciodată despre asta. El mereu are treabă, eu am treabă. (…) O să fie! Eu cred real că nunta noastră o să fie de pe o lună pe alta. Există două variante, mică – varianta cinci oameni sau varianta mare de petrecere pentru toată lumea, festival. Noi fierți cu actele alea nu prea suntem. Cred că asta e, de fapt, problema. Mi se pare că nunta e o petrecere și actele în sine la noi nu… Eu niciodată n-am fost genul de fată care se vedea mireasă. Nu mă agit. Nu e o prioritate. O să facem când o să aibă ea timp. Eu vin, în rest… Mie nu-mi plac nunțile!”, a mai povestit cântăreața.

Citește și:
Alina Ceușan, dezvăluiri despre divorțul lui Carmen Grebenișan. Ce a povestit creatoare de conținut despre buna ei prietenă: „Este o decizie absolut firească'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people