Smiley, fotografie adorabilă alături de fiica lui, Josephine: „Îmi face freza de dimineață”

Smiley a împărtășit o imagine adorabilă cu fiica lui, Josephine.

Smiley, fotografie adorabilă alături de fiica lui, Josephine: "Îmi face freza de dimineață"

Smiley este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați artiști de la noi. Cântărețul este extrem de activ pe platformele de socializare și nu pierde nicio ocazie de a surprinde momentele minunate alături de fiica sa. Recent, artistul a împărtășit cu fanii modul în care îl pregătește micuța în fiecare dimineață.

Smiley, imagine inedită cu fiica lui, Josephine

Artistul se bucură de experiențe frumoase și momente pline de fericire în viața sa. După căsătoria cu Gina Pistol, Smiley trăiește clipe de bucurie atât în cariera sa profesională, cât și în viața de familie, având și o fiică minunată alături de Gina, pe nume Josephine. Cei doi se înțeleg de minune, iar fiica lui Smiley este absolut adorabilă. De această dată, cântărețul a împărtășit o fotografie emoționantă cu micuța, care are grijă ca în fiecare dimineață tatăl ei să arate fresh.

Astfel, Smiley a avut parte de un adevărat răsfăț încă de la prima oră. Artistul s-a amuzat împreună cu fanii din social media de faptul că fiica lui, Jospehine, a avut griijă de look-ul lui. Aceasta s-a jucat cu părul artistului înainte ca el să plece de acasă pentru a începe o nouă zi de muncă.

„Fiica îmi face freza de dimineață…”, a transmis Smiley pe Instagram.

sursa: Instagram

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Dragostea lor este la fel de puternică precum în prima zi, iar împreună se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiica lor, Josephine. Artistul și prezentatoarea TV și-au extins familia acum doi ani și trăiesc acum cele mai frumoase momente din viața lor.

Motivul pentru care cei doi au ales acest nume pentru fetița lor

Într-un interviu recent, Smiley a dezvăluit motivele din spatele deciziei lui și a Ginei Pistol de a alege numele Josephine pentru fiica lor.

„Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit Smiley în interviul acordat publicației VIVA!.

Când vine vorba de fiica sa, Smiley are numai cuvinte pline de admirație, ceea ce este de așteptat, menționând că este un copil extrem de vesel și cuminte. Ba mai mult, cântărețul a recunoscut că și el este răsfățat de către fetița lui, iar zâmbetul ei îi umple inima de bucurie.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Citește și:
Simona Pătruleasa, declarații inedite despre relația cu fiica ei, Ingrid: „Pentru mine asta e cel mai important’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people