Selena Gomez, mesaj puternic despre iubirea de sine și body shaming: „Uneori uit că e OK să fiu eu”

Selena Gomez a postat fotografii vechi și noi în costum de baie, prin care a transmis un mesaj puternic legat de body positivity.

Selena Gomez, mesaj puternic despre iubirea de sine și body shaming: "Uneori uit că e OK să fiu eu"

Selena Gomez a împărtășit pe Instagramul ei puțină pozitivitate. Actrița, în vârstă de 31 de ani, a postat o poză din trecut, într-un bikini micuț cu imprimeu de zebră, urmată de o fotografie mai actuală în costum de baie, în care își etalează o siluetă mai plinuță, în bikini cu talie înaltă și un top alb. Prin aceste imagini, artista a transmis un mesaj puternic despre iubirea de sine și aspectul fizic.

Selena Gomez, imagini before & after în costum de baie

Inițial, Selena Gomez a postat pe InstaStory o fotografie din anul 2013, când avea vârsta de 20 de ani. Arista purta un costum de baie din 2 piese cu imprimeu de zebră, având o siluetă suplă. Următoarea fotografie postată de vedetă este din 2023, când se afla într-o vacanță pe barcă. Selena Gomez purta tot un costum de baie din 2 piese, format dintr-un bikini cu talie înaltă negru și un top alb.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Astăzi, am realizat că nu voi mai arăta niciodată așa…”. a scris Selena, care a recunoscut anterior că a ‘plâns în hohote’ din cauza comentariilor care o umilesc, peste prima fotografie, făcută în Miami, Florida, în 2013. „Nu sunt perfectă, dar sunt mândră să fiu cine sunt… uneori uit că e OK să fiu eu”, a scris ea pe următoarea imagine, realizată în Mexic în 2023.

Selena a împărtășit mesaje de body positivity de mai multe ori în trecut. De asemenea, în februarie anul trecut, ea le-a dat o replică dură celor care o acuză că a acumulat kilograme în plus, dezvăluind că medicamentele pentru lupus sunt responsabile de creșterea ei în greutate.

Artista a vorbit despre efectele bolii sale

Mai devreme în cursul zilei, Gomez nu s-a machiat și a purtat un trening gri, în stil cașmir, cu pantofi bej și pufoși, pentru o sesiune de răsfăț la salonul de îngrijire a pielii Face Place din West Hollywood. În februarie anul trecut, Gomez a declarat că „nu va fi niciodată un model”, revoltată de comentariile răutăcioase primite în mediul online referitoare la corpul ei.

Actrița de la Only Murders In The Building a explicat că va ‘reține multă apă’ din cauza mai multor medicamente pe care le ia și, de asemenea, și-a încurajat fanii să practice iubirea de sine chiar și în momentele în care se simt cu moralul la pământ.

„Când nu mai iau (n.r. medicamentele), am tendința de a slăbi puțin”. În timp ce continuă să celebreze ideea de body positivity, fosta vedetă Disney a exprimat faptul că efectul secundar minor al medicamentelor este incomparabil cu sănătatea ei: „Medicamentele mele sunt importante și cred că ele sunt ceea ce mă ajută. (…) Deci, da, nu sunt un model”, a spus ea, adăugând: „Nu voi fi niciodată”.

Cântăreața a continuat apoi să-și încurajeze fanii să practice iubirea de sine și acceptarea.

„Am vrut doar să spun și să încurajez pe oricine de acolo care simte orice fel de rușine pentru ceea ce trăiește. Nimeni nu știe adevărata poveste”, a spus ea.

Cu toate acestea, anul trecut, vedeta a împărtășit că a fost mai profund afectată de comentariile despre corpul ei decât a lăsat să se înțeleagă inițial într-un episod al serialului său documentar de pe Apple TV+. Gomez a descris faptul că se prezenta online ca fiind o persoană căreia nu-i păsa de critici – când în realitate „plângea în hohote”.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people