Scarlett Johansson, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Ryan Reynolds: „Este un tip de treabă”

Scarlett Johansson a vorbit despre căsnicia cu Ryan Reynolds în timpul podcastului susținut de Gwyneth Paltrow.

Scarlett Johansson, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Ryan Reynolds: „Este un tip de treabă”

Gwyneth Paltrow a uitat cu desăvârșire că Scarlett Johansson a fost cândva căsătorită cu Ryan Reynolds și cu siguranță mulți fani au uitat și ei. Actrița a apărut în cel mai recent episod al podcastului Goop al lui Gwyneth și s-a destăinuit despre căsătoriile sale. Atunci când a venit vorba despre mariajele sale, vedeta i-a amintit modelului că a fost căsătorită de 3 ori, amintind și despre căsnicia cu faimosul actor.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu Ryan Reynolds din 2008 până în 2011. Ulterior, ea s-a căsătorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac în 2014 și s-a despărțit în 2017. Acum este căsătorită cu Colin Jost de la SNL. Actrița împarte cu Dauriac o fiică de opt ani, Rose, și cu Jost un fiu de un an, Cosmo.

Scarlett Johansson, comentariu despre căsnicia cu Ryan Reynolds

În timpul interviului său, Gwyneth Paltrow a abordat subiectul căsniciilor actriței. Când modelul a întrebat-o despre cele două căsătorii pe care le reținuse, Scarlett Johansson a corectat-o imediat și a amintit și de mariajul cu Ryan Reynolds, căsătorit acum cu actrița Blake Lively.

Gwyneth: „Ai fost căsătorită de două ori?”

Scarlett: „De trei ori.”

Gwyneth: „Oh, așa este, pentru că am uitat că ai fost căsătorită cu Ryan Reynolds!”

Scarlett: „Da. Nu am fost căsătoriți foarte mult timp, dar am fost când te-am întâlnit prima dată, pentru Iron Man 2 sau mai știu eu ce.”

Gwyneth: „Ne place un Ryan Reynolds bun în casa noastră.”

Scarlett: „E un tip de treabă.”

În prezent, Johansson este căsătorită cu Colin Jost, scenaristul și starul Saturday Night Live. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în octombrie 2020 și l-au întâmpinat pe fiul lor, Cosmo, în august 2021. Întrebând-o pe Scarlett Johansson despre ce a învățat din relațiile sale anterioare, Paltrow a întrebat: „Cum s-a schimbat părerea ta față de căsătorie sau față de relațiile pe termen lung? Ce ai învățat?”.

„Este amuzant. Îl cunoșteam pe Colin de mult timp, dar doar într-un fel prin muncă. Iar când am început să ne vedem pentru prima dată, probabil că nu aș fi fost niciodată pregătită pentru o relație precum cea pe care o am cu Colin în diferite momente din viața mea, pentru că nu mă simțeam confortabil cu stabilirea propriilor mele limite și nu știam ce vreau sau ce am nevoie de la altcineva.”, a spus Scarlett.

Johansson, care l-a numit pe soțul ei un bărbat „plin de compasiune”, a continuat spunând că lucrurile s-au schimbat pentru ea atunci când și-a dat seama de „caracteristicile fundamentale” pe care le dorea la persoana cu care avea o relație.

„Cred că unul dintre lucrurile de care mi-am dat seama este că există anumite lucruri fundamentale în propria personalitate de care ai nevoie – eu, în orice caz, pe care trebuia să le împărtășesc cu cealaltă persoană. Evident, este greu să fii într-o relație oricum, pentru că trebuie să faci compromisuri tot timpul și, uneori, viețile voastre se separă și se reîntâlnesc. Nu mi-am dat seama niciodată: „Oh, este foarte important pentru mine, am nevoie să fiu cu o persoană plină de compasiune”, a mai declarat vedeta.

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people