Salma Hayek, ipostază inedită alături de soțul ei, François-Henri Pinault. Cum s-a fotografiat actrița la piscină

Salma Hayek a atras toate privirile cu ultimele imagini de la piscină, în care apare alături de soțul ei.

Salma Hayek, ipostază inedită alături de soțul ei, François-Henri Pinault. Cum s-a fotografiat actrița la piscină

Salma Hayek și-a pus în evidență silueta de invidiat într-un costum de baie roz, în timp ce s-a distrat duminică alături de soțul ei miliardar, François-Henri Pinault. Actrița, în vârstă de 56 de ani, a urmat tendința Barbiecore și s-a fotografiat într-un costum de baie roz aprins și și-a arătat silueta senzațională într-un carusel de fotografii.

Salma Hayek, pictorial inedit la piscină

Vedeta din „Black Mirror” a intrat pe Instagram pentru a împărtăși imagini din timpul liber, plin de distracție, petrecut alături de omul de afaceri, în vârstă de 61 de ani. Actrița a împărtășit cu fanii săi din social media mai multe imagini de la piscină, printre care una alături de soțul ei, dintr-un moment spontan. Într-un alt instantaneu, Salma și-a protejat ochii cu mâinile în momentul în care a ieșit din apă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma Hayek, care a recunoscut recent că nu și-a pus niciodată botox, a spus că aspectul ei tineresc se datorează meditației și aparatelor speciale de frecvență. Actrița premiată cu Oscar a vorbit despre rutina ei de frumusețe în episodul de săptămâna trecută al podcastului „Let’s Talk Off Camera” de pe SiriusXM al lui Kelly Ripa. Gazda, în vârstă de 52 de ani, după ce a elogiat frumusețea Salmei, a întrebat-o dacă a folosit vreodată Botox.

„Nu am folosit Botox! Știu ce este. Din cauza multor lucruri din corpul meu și a problemelor de sănătate, cumva am dezvoltat această meditație ciudată pe care continui să o evoluez. Pot să o fac ore întregi pentru că nu simți timpul și este atât de distractiv.”, a confirmat Salma.

„Ești uimitoare”, a spus Kelly.

Vedeta a explicat că este un alt tip de meditație decât cea în care nu se gândește la nimic. De asemenea, Salma Hayek a spus că folosește aparate de radiofrecvență și micro-frecvență pentru a-și întineri aspectul pielii și crede că obține rezultate mai bune datorită practicii sale de meditație.

„Cei care folosesc aparatele spun că rezultatele pe care le obțin eu nu le obțin cu alte persoane”, a spus Salma Hayek.

Hayek a scris recent un omagiu sincer de ziua ei de naștere pentru soțul ei, un om de afaceri francez, cu care s-a căsătorit în 2009 și cu care are o fiică pe nume Valentina, în vârstă de 15 ani. Vedeta din „Magic Mike’s Last Dance” a postat o fotografie adorabilă în care îi dă un sărut pe obraz: „La mulți ani, iubirea mea, tu ești soarele meu, căldura mea, lumina mea, puterea mea, bucuria mea, dragostea mea”.

Ce spune actrița despre căsnicie

Chiar dacă astăzi formează unul dintre cele mai sudate și mai longevive cupluri de la Hollywood, Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au confruntat cu o provocare serioasă la începutul relației lor. Într-un interviu acordat revistei Glamour, actrița în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că ideea unui mariaj o îngrozea teribil, motiv pentru care a trebuit să fie „târâtă” în fața altarului. În plus, Salma a comparat nunta sa din 2009 cu o „intervenție” și a mărturisit că a refuzat în nenumărate rânduri cererea în căsătorie făcută de Pinault.

Potrivit PageSix, Salma Hayek a mai explicat și că nu a știut că „se va căsători” de Ziua Îndrăgostiților și că familia să a fost cea care a împins-o să facă pasul cel mare.

„Pur și simplu m-au dus la starea civilă. Părinții mei, fratele meu, toți au făcut o coaliție împotriva mea. Aveam o fobie față de căsătorie. Eram emoționată… Spusesem da căsătoriei, dar nu voiam să apar în ziua respectivă sau să fac pasul”, a mărturisit actrița.

Citește și:
Cătălin Bordea, mărturisiri după ce a dezvăluit că divorțează. Ce decizie a luat: „Mi-am pierdut soția, dar…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people