Ryan Reynolds, destăinuiri despre modul în care el și Blake Lively își cresc împreună copiii: „Este total diferit acum”

Ryan Reynolds a dezvăluit cum își crește copiii alături de soția sa, Blake Lively.

Ryan Reynolds, destăinuiri despre modul în care el și Blake Lively își cresc împreună copiii: "Este total diferit acum"

Ryan Reynolds a dezvăluit într-un interviu rar că este deschis cu cei patru copii ai săi despre „tot” în viață, inclusiv despre sănătatea mintală. Actorul, care are trei fiice și un al patrulea copil cu soția sa Blake Lively în vârstă de, 36 de ani, a explicat în interviu cât de mult îi place să fie tată. 

Ryan Reynolds, dezvăluiri rare din rolul de tată

Reynolds și Blake s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Green Lantern” în 2010 și s-au căsătorit în Carolina de Sud doi ani mai târziu. La începutul acestui an, ei și-au întâmpinat cel de-al patrulea copil, al cărui nume și sex nu au fost încă dezvăluite. Cel mai nou membru al cuplului s-a alăturat surorilor mai mari James, de 8 ani, Inez, de 6 ani, și Betty, de 3 ani.

„Sunt sincer când spun că mă interesează foarte mult zilele lor și felul în care merg lucrurile”, a declarat actorul de 46 de ani pentru People la evenimentul Bring Change to Mind Revels & Revelations 11 din New York, pe 9 octombrie, unde a fost onorat cu premiul Robin Williams’ Legacy of Laughter Award.

De asemenea, actorul a dezvăluit care este momentul lui preferat din zi. Dincolo de programul încărcat și proiectele nenumărate, acesta își face timp pentru a duce copiii la școală.

„Pentru mine, cel mai bun moment al zilei este să le duc la școală și să le duc înapoi”, a împărtășit el. „Cred că, în calitate de părinți, suntem mult mai bine pregătiți să facem față greutăților copilăriei prin intermediul copiilor noștri acum decât atunci când eram eu copil. Este total diferit acum. Oamenii sunt mult mai conștienți de ei înșiși.”

Chiar înainte de sosirea pe lume al celui de-al patrulea copil al cuplului, Ryan a fost deschis în legătură cu cât de agitată este casa lor cu atât de mulți copii. „Avem trei copii, este un circ”, a declarat el pentru Fatherly în noiembrie 2021. „Este literalmente un circ tot timpul. Întotdeauna se întâmplă ceva. Întotdeauna există un lucru extracurricular pe care îl fac copiii, genul ăsta de lucruri.”

Blake Lively, tachinări la adresa soțului ei

Unele cupluri pur și simplu par să se distreze mai bine, iar Blake Lively și Ryan Reynolds sunt un exemplu în această privință. Cei doi glumesc frecvent unul pe seama celuilalt în social media, spre deliciul absolut al fanilor de pretutindeni.

Recent, Lively l-a tachinat pe Reynolds în legătură cu statutul său de sex simbol. Blake a postat o imagine cu soțul său în timp ce ținea în mână o sticlă de Betty Buzz, băutura pe care actrița în vârstă de 36 de ani a lansat-o recent. Pe fundalul imaginii se putea auzi piesa Im Too Sexy de la Right Said Fred.

sursa: Instagram

„Prea sexy pentru tricoul meu. Atât de sexy încât mă doare. Și sunt prea sexy pentru Milano, prea sexy pentru Milano, New York”, au fost versurile care au derulat peste imaginea cu Reynolds, care în 2010 a fost declarat de revista People cel mai sexy bărbat în viață.

Citește și:
Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cum mențin armonia în cuplu: „Mai sunt momente grele'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people