Roxana Hulpe și-a botezat fiica. Imagini inedite de la eveniment

Roxana Hulpe și-a botezat fiica în weekend.

Roxana Hulpe și-a botezat fiica. Imagini inedite de la eveniment

Sâmbătă, pe data de 27 mai, a fost o zi cu semnificație și plină de trăiri intense pentru familia Roxanei Hulpe. Prezentatoarea de la PRO TV și-a botezat fetița, iar tatăl său, care este preot, a oficiat încreștinarea micuței. Vedeta a postat mai multe imagini de la evenimentul plin de emoție, alături de un mesaj dedicat fiicei sale.

Această ceremonie specială s-a desfășurat în aceeași biserică în care mama sa a fost botezată, iar preotul care a condus ceremonia a fost nimeni altul decât tatăl Roxanei Hulpe, amplificând astfel emoția momentului. Evenimentul a avut loc într-un cadru inedit la Cluj, iar prietenii apropiați au fost prezenți pentru a o susține pe prezentatoarea în această zi cu totul specială. La eveniment au participat și vedete, printre care Amalia Enache, care a călătorit cu trenul și apoi cu avionul pentru a ajunge la petrecere.

sursa: Instagram
sursa:Instagram
sursa: Instagram

Roxana Hulpe și-a botezat fiica

Roxana Hulpe a ales să poarte pentru marele eveniment o salopetă albă, cu pantaloni evazați, elementul special fiind capa transparentă ce îi acoperă spatele. Cu un machiaj natural și o coafură similară, vedeta de la Pro TV a arătat incredibil în ziua botezului fiicei sale.

La începutul lunii mai, Roxana Hulpe oferea detalii inedite despre botezul pe care l-a planificat.  În emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Roxana a discutat despre modul în care viața ei s-a schimbat odată cu venirea pe lume a micuței. Vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale și, alături de soțul și fiica lor, este cu adevărat împlinită.

Vedeta și soțul ei, Bogdan Rădulescu, care este fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, s-au pregătit intens de unul dintre cele mai speciale momente din viața lor. De trei luni, cei doi sunt părinții unei fetițe superbe pe nume Zora, care a fost botezată în aceeași biserică unde a fost creștinată și ea. Roxana Hulpe a oferit atunci mai multe detalii despre evenimentul mult așteptat, care a ieșit perfect.

„Am super mari emoții! E mama acasă cu Zora, am încredere în mama, dar nu e Zora cu mine… Înainte de sarcină mă oboseau femeile care vorbeau despre copii, nu aveam răbdare să le ascult, iar acum viața s-a schimbat. Nu există nimic mai important decât fetița. Botezul o să îl fac la Cluj, la Gilău mai exact. O să îl facem la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde slujește tata de 33 de ani, unde am fost botezată și eu. Tata o va boteza!”, a declarat Roxana Hulpe, potrivit protv.ro.

 Într-un interviu recent, Roxana a dezvăluit că va reveni la prezentarea Știrilor Pro TV din weekend. Astfel, începând cu 28 aprilie, fanii își pot reîntâlni vedeta preferată pe micile ecrane.

„Abia aștept să revin, e locul în care mi-am petrecut ultimii ani și care mi-a adus satisfacții, m-am hrănit cu adrenalina de acolo și informațiile pe care suntem datori să le transmitem mai departe, normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm„, a spus ea pentru tvmania.

Citește și:
Carmen Grebenișan, apariție sexy pe rețelele de socializare la câteva zile de la revenirea din Survivor

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people