Rihanna, prezentă la Met Gala 2022 în ipostaza de… statuie. Cum arată sculptura artistei

Rihanna a avut parte de o statuie realizată de Vogue pentru a bifa prezența ei la Met Gala 2022.

Rihanna, prezentă la Met Gala 2022 în ipostaza de... statuie. Cum arată sculptura artistei

Rihanna se pregătește în scurt timp să devină mamă pentru prima oară, însă nu a neglijat evenimentele mult așteptate. Cum Met Gala este cel mai mare spectacol de modă al anului, în care celebritățile defilează pe covorul roșu în ținute ale celor mai cunoscuți designeri, artista nu a putut lipsi… într-o formă sau alta.

Statuia cântăreței Rihanna, prezentă la Met Gala 2022

Cu toate că Rihanna a lipsit de pe covorul roșu și nu a pozat pe trepetele de la Met Gala 2022, vedeta a fost „prezentă” la eveniment în ipostaza de statuie. Marți dimineață, Vogue a distribuit un videoclip pe Instagram care o arată pe cântăreața imortalizată în marmură la Metropolitan Museum of Art, cu ajutorul unor efecte vizuale inteligente.

„Statuia lui ‘Eirene (The Personification of Peace)’ este, de obicei, zeița de marmură cu cel mai înalt profil @themetmuseum Greco-Roman galleries. Dar acum o avem pe @badgalriri, direct de pe coperta Vogue de luna aceasta”, a transmis Vogue.

În videoclip, o versiune digitală a unei statui a Rihannei stă mândră în galeria muzeului, adoptând aceeași poziție pe care a avut-o pe coperta revistei din mai 2022. În timp ce Rihanna din viața reală a purtat un catsuit Alaïa din dantelă roșie pentru coperta Vogue, statuia cântăreței a fost ingenios detaliată cu același model de dantelă florală. Cântăreața a comentat la postarea revistei, mulțumind pentru acest moment „LegendaRIH”.

Vedeta se pregătește să nască

Fanii modei au fost dezamăgiți când cântăreața a lipsit de la balul de luni seară, deoarece este renumită pentru momentele sale de stil deosebite la acest eveniment. Tema din acest an a fost „În America: O antologie a modei”, iar Rihanna a fost o invitată foarte așteptată datorită recentelor sale look-uri îndrăznețe de maternitate.

Anul trecut, Rihanna și A$AP Rocky și-au făcut debutul pe covorul roșu ca și cuplu la Met, cântăreața purtând un ansamblu Balenciaga negru voluminos, cu un palton negru cu volane și multe diamante. Este de înțeles că vedeta nu a putut călători la New York pentru marele eveniment fiind în ultimul trimestru de sarcină, zborul cu avionul nefiind recomandat femeilor însărcinate după 36 de săptămâni.

Citește și:
Simona Halep, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people