Rihanna a strălucit în diamante de peste 1,2 milioane de dolari la Super Bowl 2023

Rihanna a strălucit la propriu în timpul show-ului de la Super Bowl 2023, unde a purtat bijuterii cu diamante de peste 1 milion de dolari.

Rihanna a strălucit în diamante de peste 1,2 milioane de dolari la Super Bowl 2023

Rihanna cu siguranță a strălucit ca un adevărat diamant la Super Bowl 2023, purtând bujuterii de peste 1 milion de dolari. Artista a uimit cu prestația sa din pauza meciului, în timpul căreia a dezvăluit că este însărcinată cu al doilea copil cu iubitul său A$AP Rocky.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a pășit pe terenul din Arizona duminică seară purtând un look roșu aprins, care includea o haină pufoasă Alaïa în stil André Leon Talley și un catsuit Loewe cu un pieptar lucios care îi scotea în evidență burtica în creștere. De asemenea, aa a accesorizat ținuta cu MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low Sneakers și bijuterii ce-ți furau ochii.

sursa: Arhivă ELLE

Rihanna a strălucit în bijuterii de peste 1 milion de dolari

Ceasul uimitor purtat de Rihanna valorează 72.000 de dolari, datorită curelei albe din piele de aligator și cadranului încrustat cu diamante, cu 360 de pietre, în valoare totală de peste 10 carate. Cea mai valoroasă parte a ținutei sale a fost însă un inel Bayco cu un rubin Burma de 19,47 de carate, natural și 5,66 de carate de diamante rotunde, strălucitoare, montate în platină și aur galben de 18 carate. Un reprezentant al brandului a declarat pentru Page Six Style că bijuteria valorează un milion de dolari.

Ba mai mult, Rihanna nu s-a rezumat doar la inelul fabulos, ci a adăgat look-ului său final și mai mulți cercei cu diamante de la Messika, printre care Unique Illusionnistes Mono Earring, Equilibristes Diamond Clip, Magnetic Love Mono Earring și Illusionnistes Diamond Clip. Pe baza unor modele similare de pe site-ul web al brandului, numai cerceii ei ar fi putut avea o valoare de aproximativ 12.000 de dolari.

Rihanna și-a accesorizat, de asemenea, salopeta roșie cu trei broșe cu diamante de epocă concepute de Joseph Saidian and Sons, despre care experții de la retailerul britanic Steven Stone au declarat pentru Page Six Style că ar putea valora în total 135.000 de dolari fiecare.

Rihanna așteaptă al doilea copil, a confirmat duminică reprezentantul ei pentru Hollywood Reporter. Vestea a venit la doar câteva momente după ce artista a stârnit zvonuri legate de sarcină în timpul spectacolului de la Super Bowl LVII, care a celebrat întreaga sa carieră.

Citește și:
Andreea Ibacka, dezvăluiri despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Lumea e atât de mică'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people