Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la o înțelegere în privința divorțului

Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la o înțelegere, după două luni de când artistul a depus actele de divorț.

Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la o înțelegere în privința divorțului

Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la un acord, la două luni după ce cântărețul a depus cererea de divorț. Potrivit documentelor legale obținute de PEOPLE, muzicianul și pictorul au încheiat un acord scris necontestat cu privire la divorțul lor.

Ricky Martin și Jwan Yosef au ajuns la un acord

Acum, Martin, în vârstă de 51 de ani, și Yosef, în vârstă de 38 de ani, au nevoie doar de semnătura unui judecător pentru ca acesta să devină definitiv. Luna trecută, cei doi au anunțat că divorțează.

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați. Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea în comun a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt”, au precizat Ricky Martin și Jwan Yosef într-o declarație comună pentru publicația People.

Într-un interviu acordat recent pentru Telemundo, Martin a vorbit onest despre despărțirea de Yosef, precizând că decizia de a divorța a fost luată cu mult timp înainte, chiar înainte de pandemia de coronavirus.

„Când publicul a aflat, trecusem deja printr-un proces de doliu”, a spus artistul în vârstă de 51 de ani, care a adăugat și că „Jwan și cu mine vom fi întotdeauna o familie”.

Ricky Martin și Jwan Yosef s-au cunoscut inițial pe Instagram în 2015 și au început să se întâlnească șase luni mai târziu, după ce s-au întâlnit în persoană pentru prima dată la Londra. Ei și-au oficializat idila pe covorul roșu la Gala amFAR Inspiration din 2016 și și-au anunțat logodna în același an, înainte de a se căsători în 2018. Cei doi au împreună doi copii, Lucia, în vârstă de 4 ani, și Renn, de 3 ani, iar Ricky Martin îi mai are și pe gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani.

„Avem doi copii pe care îi vom crește împreună, iar aceasta nu este o decizie recentă. Planificăm această situație de mult timp, este pre-pandemică”, a explicat cântărețul.

Cei doi ar fi avut o căsnicie deschisă

Recent, o sursă apropiată a dezvăluit că cei doi ar fi fost mai mulți ani la rând implicați într-o relație „deschisă”.

„La fel ca multe cupluri, Ricky și Jwan au avut o relație deschisă în cea mai mare parte a căsniciei lor și acest lucru a funcționat pentru ei, până când nu a mai funcționat. Acestea fiind spuse, niciunul dintre ei nu s-a îndrăgostit de altcineva. Relațiile intime au fost ceva în care s-au implicat împreună și separat cu alți parteneri. În cele din urmă au decis că este mai bine pentru ei, pentru bunăstarea lor și pentru copiii lor dacă se termină pe cale amiabilă”, a declarat sursa pentru DailyMail.com.

Fostul cuplu nu a vorbit niciodată în public despre aspectele mai intime ale căsniciei. Cu toate acestea, Ricky Martin și-a exprimat sprijinul pentru relațiile deschise în 2018, când a portretizat una pe ecran în seria „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”. La momentul respectiv, Martin, care a jucat rolul partenerului lui Versace, Antonio D’Amico, a declarat că speră să ajute la normalizarea relațiilor deschise, precum cea în care se aflau cei doi bărbați.

Citește și:
Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people