Reacția bunicii lui Cătălin Bordea după ce a aflat de divorțul dintre el și Livia: „Ești în urmă oricum”

Cătălin Bordea a dezvăluit cum a reacționat bunica lui când a aflat de divorțul dintre el și Livia.

Reacția bunicii lui Cătălin Bordea după ce a aflat de divorțul dintre el și Livia: "Ești în urmă oricum"

Cu mai mult de 6 luni în urmă, Cătălin Bordea a trecut printr-un divorț de Livia, cea alături de care a petrecut un deceniu. Anunțul despărțirii i-a luat prin surprindere pe cei apropiați cuplului, însă bunica lui Bordea, care i-a fost ca o mamă, nu ar fi fost cea mai surprinsă. Ba mai mult, imaginile care au apărut ulterior cu Livia și Spike i-au uimit pe toți.

În vara acestui an, comediantul s-a confruntat cu o realitate șocantă: Livia, femeia pe care o alesese să-i fie soție, se îndrăgostise de Spike, cel mai bun prieten al lui. Această veste a căzut ca un trăsnet asupra comediantului, aducând cu sine un șoc considerabil, mai ales că a fost pus în fața unei situații extrem de sensibile. Cătălin Bordea a trebuit să se confrunte cu imagini compromițătoare prezentate de CANCAN.RO, care ar fi indicat posibilele motive ale divorțului de soția sa.

Cum a reacționat bunica lui Cătălin Bordea

Chiar dacă a ales să nu vorbească prea mult despre divorțul său, Cătălin Bordea a hotărât să facă față schimbărilor din viața sa și să ofere detalii clare în mod public. Recent, juratul de la „iUmor” a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show.” Printre altele, el a fost întrebat despre reacția bunicii sale atunci când a aflat despre divorțul său. Crescut de bunica lui, o femeie căreia îi atribuie o parte semnificativă din succesul său în viață, Bordea nu s-a sfiit să ofere informații sincere în această privință.

Nu a fost o surpriză deosebită pentru bunica lui Bordea să afle despre divorțul nepotului său. Într-o notă interesantă, femeia a ales să privească partea pozitivă a situației și a făcut comparații cu alte rude din familia sa, inclusiv cu mama comediantului, care a fost căsătorită de cinci ori. Cu un zâmbet și un ton care să oscileze între glumă și seriozitate, bunica Aspazia i-a transmis nepotului său că mai are timp pentru noi căsătorii.

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis bunica mea. Ea încă are gândirea aia de la țară, care ‘Hai lasă, un drac mort… o casă nouă’, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț. Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3. Tu una, mai ai să-i ajungi. Ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”, a declarat Cătălin Bordea la „Xtra Night Show.”

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Comediantul nu mai păstrează legătura cu părinții Liviei

Cătălin Bordea a abordat și relația pe care o menține cu foștii săi socri. Comediantul a dezvăluit că, pe parcursul acestei perioade, nu a comunicat cu ei, dar este conștient că aceștia nu au nicio implicare în decizia Liviei de a divorța. El recunoaște cu gratitudine faptul că le datorează mult și le adresează mulțumiri pentru că l-au primit în familia lor și l-au iubit ca pe propriul lor fiu.

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ‘Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate. Le spuneam ‘tată’ și ‘mamă’ și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paștele pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața”, a spus Cătălin Bordea la „Xtra Night Show.”

Citește și:
Controversă în familia regală a Spaniei. Regina Letizia, acuzată că ar fi avut o aventură cu fostul ei cumnat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people