Primele imagini oficiale de la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Vedeta a purtat o rochie de mireasă Valentino

Brooklyn și Nicola Peltz s-au căsătorit. Frumoasa mireasă a purtat o rochie semnată Valentino, foarte apreciată de critici.

Primele imagini oficiale de la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Vedeta a purtat o rochie de mireasă Valentino

Brooklyn Beckham a distribuit prima fotografie de la nunta sa de 3,5 milioane de dolari cu Nicola Peltz. Acesta este surprins alături de mireasa sa, care a purtat o rochie superbă Valentino. Cei doi au făcut schimb de jurăminte la vila de 103 milioane de dolari a tatălui ei miliardar din Palm Beach, Florida.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit

Rochia Nicolei includea un mesaj de la mama ei, fostul model Claudia Peltz, pe care echipa Valentino l-a cusut în rochia de mireasă folosind fir albastru. Rochia a fost rezultatul spectaculos al unui an de discuții cu echipa directorului de creație al Valentino, Pierpaolo Piccioli. Croitoresele care s-au ocupat de rochia Valentino au călătorit la Miami pentru a se asigura că aceasta era perfectă sâmbătă. pentru marele eveniment. De asemenea, părul ei a fost coafat în ceea ce Vogue a numit „o odă către Claudia Schiffer în anii ’90”.

„Întotdeauna am crezut că îmi doresc părul pe jumătate ridicat, pe jumătate lăsat în jos, dar alegeam breton lung, natural.”, a spus Claudia pentru revistă.

Make-up artistul Chanel Kate Lee a spus pentru Vogue că a fost inspirată de frumusețea naturală a miresei: „Ne-am hotărât asupra unui aspect foarte fresh, natural, dar cu câteva detalii interesante care vor apărea sub voal. Intenția a fost de a accentua trăsăturile ei naturale, adăugând în același timp câteva detalii moderne, nu atât de tradiționale”.

Leslie Fremar a spus că este cea mai frumoasă rochie pe care a văzut-o vreodată prin simplitatea ei, a relatat Vogue.

Detalii inedite de la nunta de 3.5 milioane de dolari

Nicola Peltz a fost condusă la altar de către tatăl ei, miliardarul Nelson Peltz, în timp ce orchestra a cântat piesa „Songbird„. Noua ei cumnata, Harper Beckham, în vârstă de 10 ani, a fost printre fetele care au presărat flori pe culoar, iar domnișoarele ei de onoare au purtat rochii confecționate de Joel Diaz.

Brooklyn a purtat un costum Dior și, drept cadou pentru noul ei soț, Peltz a cusut o etichetă personalizată în ținuta sa. Aceasta a adăugat și un lanț cu revere cu diamante de la Anita Ko, un cadou de la noii săi socri.

După ceremonie, oaspeții s-au bucurat de cocktailuri decorate cu flori de cireș în timp ce cânta un cvartet de jazz, a raportat Vogue. O trupă live formată din 12 membri a preluat apoi divertismentul pentru cină. Aceasta a fost servită într-un cort de pe malul mării, plin cu aranjamente florale spectaculoase de la HMR Designs. Echipa de organizare a folosit trandafiri de grădină stratificați cu bujori și hortensie, a spus Vogue.

David Beckham a fost copleșit de emoții în momentul discursului său și a avut nevoie de „un moment pentru a lua o gură de aer”. El a numit-o pe moștenitoarea de un miliard de dolari și noua sa noră „incredibilă”.

„David a avut un nod în gât și a trebuit să se oprească și să ia o gură de aer pentru a-și recăpăta calmul, dar a fost un discurs foarte drăguț.”, a spus o sursă pentru The Sun.

Proaspeții căsătoriți au avut apoi primul dans pe clasicul lui Elvis „Only Fools Rush In”, interpretat de artistul sud-african Lloyiso. Marc Anthony a preluat atmosfera. Oaspeții au fost invitați de cuplu să facă o donație poporului ucrainean prin intermediul agenției Care.

Citește și:
Gina Pistol și-a surprins fanii cu o schimbare inedită de look. Cum arată acum prezentatoarea

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people