Prima postare a lui Sophie Turner de la anunțul despărțirii de Joe Jonas pune Internetul pe jar

Prima postare a lui Sophie Turner pe rețelele sociale, după anunțul separării de tatăl copiilor ei, conține un mesaj special...

Prima postare a lui Sophie Turner de la anunțul despărțirii de Joe Jonas pune Internetul pe jar

Prima postare a lui Sophie Turner pe rețelele sociale, de la anunțul separării celor două staruri, în urmă cu mai bine de o lună, era intens așteptată de fanii acesteia, dar și de curioșii care vor să vadă ce turnură ia conflictul deschis dintre cei doi. Asta după ce, imediat după vestea separării de Joe Jonas, presa dedicată celebrităților a fost inundată de știri, provenind, se pare, din partea echipei de PR a cântărețului, despre lipsa de preocupare a actriței față de bunăstarea propiilor copii. Deși nu a făcut nici o declarație în acest sens, lucrurile au devenit complicate atunci când Sophie Turner a decis să iasă în oraș cu Taylor Swift, fostă parteneră a lui Jonas, care a scris mai multe melodii inspirate de fosta sa relație, lucru pe care fanii l-au interpretat drept o solidarizare a celor două femei în fața lui Jonas.

Prima postare a lui Sophie Turner după anunțul despărțirii vine și după ce aceasta a intentat un proces lui Jonas, acuzându-l că împiedică întoarcerea celor două fiice ale lor, Willa și Delphine, în țara lor, Anglia. Actrița din Game of Thrones a solicitat unei instanțe din Manhattan întoarcerea imediată a copiilor reținuți în mod nedrept, acuzându-l pe fostul său partener de răpire (acesta refuzând să îi înmâneze pașapoartele copiilor). Bătălia pentru cei doi copii a apărut pe fondul mutării familiei, la începutul acestui an, în Marea Britanie. Cuplul avusese o înțelegere conform căreia cele două fiice ar fi trebuit să se afle sub supravegherea tatălui lor, în Statele Unite, cât timp Turner se afla pe platourile de filmare, însă la finalizarea proiectului Jonas ar fi refuzat returnarea copiilor. În prezent, cele două staruri se află într-o procedură de mediere pentru a decide care este varianta cea mai potrivită de a-și crește copiii după divorț.

În tot acest contex tumultuos, prima postare a lui Sophie Turner, un story de Instagram, a venit ca un avertisment și ca o luare de atitudine. Actrița cu care s-au solidarizat femei din toată lumea a postat pe contul său o imagine care ar putea fi interpretată atât drept jucăușă, cât și amenințătoare. Și asta pentru că imaginea îi înfățișa mâna, de care era prinsă o mică brățară din plastic cu elemente pe care sunt imprimate litere, formând cuvântul „fearless”, adică „neînfricată”. Astfel de brățări au recăpătat o popularite uriașă în acest an, mai ales în contextul turneului susținut de Taylor Swift, care s-a dovedit unul dintre cele mai profitabile din istorie.

Evident, publicul și presa speculează acum pe seama mesajului transmis de prima postare a lui Sophie Turner de la anunțul separării, și dat fiind contextul conflictului legal cu fostul său partener de viață. Mai mult, mesajul ar face referire la albumului lui Taylor Swift din 2008, re-editat în 2021, după ce artista a decis să preia controlul asupra întregii sale opere, reînregistrând toate albumele, după o dispută legală cu fosta sa casă de discuri. Fanii artistei au considerat vreme îndelungată că mai multe piese din era Fearless au fost dedicate relației sale dezastruoase cu Joe Jonas.

Citește și:
Cine este Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle. A impresionat pe scenă la Vocea României

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people