Pepe, emoționat de mesajul transmis de cei trei copii ai săi: „Te iubim”

Pepe a fost surprins cu un mesaj emoționant din partea familiei sale cu ocazia Zilei Tatălui.

Pepe, emoționat de mesajul transmis de cei trei copii ai săi: „Te iubim”

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, iar artistul este mândru de minunata sa familie. Partenera lui, Yasmine, reușește mereu să-l surprindă, iar asta s-a întâmplat și acum când aceasta s-a filmat alături de cei trei copii, transmițându-i o urare emoționantă cu ocazia Zilei Tatălui.

Urare emoționantă pentru Pepe de Ziua Tatălui

Sărbătoarea internațională dedicată Tatălui cade în a doua duminică a lunii mai, iar Pepe a primit toată atenția din partea familiei sale cu această ocazie. Yasmine a înregistrat un videoclip pe contul său personal de Instagram în timp ce îl ținea în brațe pe fiul său cel mic, având alături cele două fetițe ale artistului din prima căsătorie, Maria și Rosa. Partenera cântărețului, împreună cu copiii, au transmis un mesaj plin de emoție cu ocazia Zilei Tatălui. De asemenea, se poate observa că Yasmine se înțelege foarte bine cu Rosa și Maria și au o relație apropiată.

sursa: profimedia

„La mulți ani tati, de Ziua Tatălui! Te iubim! La mulți ani!”, este mesajul transmis de soția artistului împreună cu cele două fetițe.

Pentru Pepe, muzica este viața lui și nu și-a schimbat niciodată principiile după care se ghidează. De asemenea, artistul este și un familist convins, iar de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit un băiețel. Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Pepe a vorbit deschis despre viața de familie și copiii lui.

„Chiar avem o familie frumoasă și mă bucur mult de tot c-a existat înțelegere din toate părțile, în așa fel încât lucrurile să se așeze. Cât despre gelozii între frați, nici nu se pune vorba. Fetele sunt îndrăgostite efectiv de Pepe Junior, iar el, vă dați seama, este jucăria familiei în momentul de față. Singurele gelozii care încă există și sunt evidente… sunt între ele, ca surori. Și asta pentru că există întotdeauna între surori o concurență, mai ales că sunt apropiate de vârstă. Legat de Pepe Jr, el este doar jucăria și plăcerea familiei. Se simte iubit și adorat, și chiar nu au existat gelozii din partea fetelor vizavi de el, sub nicio formă. Și Doamne ajută, îi mulțumesc mult de tot lui Dumnezeu!”, a spus Pepe.

În timpul aceleiași interviu, artistul a dezvăluit că fiica sa, Rosa, pare să îi calce pe urme. Micuța manifestă o atracție față de muzică și este entuziasmată să cânte împreună cu tatăl ei. Mai mult, i-a cerut chiar să îi cumpere un pian pentru a se exersa mai bine la acest instrument.

„Nu știu dacă există emoție mai mare și plăcere, totodată, și… nici nu știu cum să o descriu… uneori, chiar frică, atunci când cântă copilul tău, să fii sigur că iese bine. Plăcere mai mare nu se poate, nu se poate compara cu nimic! Mă bucur mult de tot când văd că Rosa îndrăgește muzica, a cântat cu mine și s-a bucurat. Și mă bucur c-a ales singură să facă pian, mi-a cerut singură să-i cumpăr pian și tot singură, după ce a susținut un concert de pian la „George Enescu”, m-a rugat să o mut la școală la „George Enescu”… singură, așa… Cumva, atunci când un copil îți cere să evolueze, mi se pare că este datoria mea ca părinte să fac tot posibilul să-i ofer tot ceea ce are nevoie și să mă bucur, mai ales că, de mică, și-a ales un drum. Sper să-l urmeze cu succes„, a mai declarat artistul.

Citește și:
Ce își reproșează Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după participarea la show-ul America Express

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people