Paris Hilton, moment stânjenitor la petrecerea Marelui Premiu de Formula 1 din Las Vegas. Ce a pățit vedeta

Paris Hilton a fost protagonista unui videoclip controversat pe rețelele de socializare.

Paris Hilton, moment stânjenitor la petrecerea Marelui Premiu de Formula 1 din Las Vegas. Ce a pățit vedeta

Paris Hilton a părut să fie luată prin surprindere când și-a făcut intrarea la o petrecere de Formula 1 din cadrul Marelui Premiu de la Las Vegas, doar pentru a constata că sala era departe de a fi plină. Hilton, în vârstă de 42 de ani, a sosit pentru un set de DJ la Virgin Hotel Las Vegas vinerea trecută seara, când s-a uitat în jur la un ring de dans pe jumătate gol, potrivit unui videoclip ajuns viral pe internet.

Paris Hilton, surprinsă într-o ipostază neașteptată

Vedeta din „Cooking with Paris”, îmbrăcată într-o salopetă de curse personalizată, a fost văzută ridicându-și ochelarii de soare pentru a analiza mesele pe jumătate goale ale fanilor care o aclamau, în timp ce un alt DJ îi anunța următorul ei set.

sursa: Instagram

„Momentul neprețuit în care Paris Hilton își dă seama că nu este nimeni acolo la petrecerea de după F1 😂😂😂😂”, a fost subtitrat videoclipul postat de contul de Instagram @real.vegas.locals.

Internauții s-au adunat în secțiunea de comentarii a videoclipului pentru a comenta intrarea nu prea măreață a lui Hilton la eveniment.

„Panica s-a instalat în momentul în care și-a ridicat ochelarii de soare”, a comentat o persoană la postare. „‘Agentul meu este concediat'”, a glumit un altul despre ceea ce ar fi putut gândi ea, iar altul a adăugat: „Ouch!!!!!”. Toți operatorii, gazdele și marketingul sunt concediați!!!!!!”. A venit târziu și tot prea devreme 😂😂😂😂”, a glumit un al patrulea. „Arată atât de superb din păcate nu este nimeni acolo 😢”, a simpatizat un fan.

Alții, însă, au explicat că videoclipul a surprins doar un unghi al petrecerii, iar sala era de fapt plină de fani: „Vedem oameni acolo… Unde este restul clipului”, a întrebat un internaut. „Există alte videoclipuri care arată că este plin”, a fost de acord cineva.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Hilton a împărtășit propriile fotografii din timpul serii, în care a fost asaltată de o mulțime masivă de petrecăreți în timp ce mixa melodii în cabina DJ-ului. Fotografiile au surprins mulțimi de fani dansând și filmându-i setul cu telefoanele lor în timp ce ea a făcut atmosferă.

„Am avut o explozie ca DJ pentru @Hilton X @McLaren Stay on the Grid Experience la @F1 #LVGP! 💙🏎️👱🏼‍♀️🔥#HiltonForTheStay #ParisForTheSlay”, a descris ea seria de instantanee de pe Instagram duminică.

Vedeta a mai întâmpinat probleme la petrecerile de Formula 1

Vedeta nu a avut cel mai mare noroc în a fi DJ pentru publicul din Formula 1. Page Six a relatat în 2021 că a întâmpinat dificultăți tehnice în timp ce era DJ pentru o petrecere privată la Hilton Bentley Miami/South Beach. Din fericire, soțul ei, Carter Reum, a urcat pe scenă pentru a amplifica mulțimea în timp ce problema a fost rezolvată, iar Hilton s-a întors în cabina DJ-ului după o scurtă pauză.

„Paris și-a păstrat calmul și s-a îndepărtat de cabină, iar Carter a luat microfonul pentru a umple tăcerea”, a declarat sursa, un alt participant la petrecere adăugând: „Paris a avut o energie uimitoare și a gestionat situația ca un profesionist”.

Citește și:
Laura Giurcanu și Aris Eram, weekend împreună la Barcelona. Cum au fost surprinși cei doi la întoarcerea în țară

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people