Otilia, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei. De ce nu țin banii la comun: „Deocamdată fiecare este pe cont propriu”

Otilia a vorbit deschis despre motivul pentru care ea și soțul ei nu își țin finanțele la comun.

Otilia și Bekir Ali s-au căsătorit civil toamna trecută, după ce artista a fost cerută în căsătorie la exact un an de la începutul relației lor. De la începutul verii, Otilia s-a stabilit în Turcia, unde are mai multe concerte programate și pentru a petrece mai mult timp alături de soțul ei. Din păcate, Bekir nu a putut veni cu ea în România din cauza problemelor legate de viză, pentru care a reaplicat și speră să o obțină curând. Într-un interviu pentru CIAO.RO, Otilia a povestit detalii din viața ei de cuplu și a discutat despre măsurile de securitate pe care le ia la concerte.

Otilia, detalii despre căsnicia cu soțul ei

Otilia a dezvăluit că are o căsnicie fericită, în care certurile sunt rare și se sting rapid. Deocamdată, cei doi nu își gestionează finanțele împreună, dar soțul ei se ocupă de toate cheltuielile atunci când ea se află în Turcia. În plus, Otilia se bucură de o relație excelentă cu soacra ei, refuzând să o lase să facă orice treabă, chiar și atunci când Otilia se oferă să ajute.

„Deocamdată fiecare este pe cont propriu din punct de vedere financiar. O să vedem cum o să fie pe viitor. Desigur, el este un adevărat gentleman. Cât timp sunt aici, nu mă lasă să cumpăr ceva! Încearcă să își facă datoria de soț, să aibă grijă de mine, deși știe că și eu câștig foarte bine. Acest lucru nu îl încurcă să își facă datoria de partener, ca să zic așa”, a declarat Otilia.

Întrebată dacă au loc episoade de gelozie între ea și partenerul ei, Otilia a recunoscut că acestea nu prea au loc în relația lor.

„Nu prea există gelozie între noi nici din partea mea, nici din a lui, ceea ce este foarte bine. Știu multe expresii sau înjurături în turcă! (râde) Când ne ciondănim, clar că vorbesc pe limba lui, așa înțelege cel mai bine! (râde) Nu prea ne certăm, însă dacă avem divergențe, să știi că o ceartă nu durează mai mult de 2-3 minute. Nu stăm supărați foarte mult timp. Ador acest lucru, pentru că în celelalte relații se ținea prea mult timp supărarea, iar relația avea de suferit. Noi începem imediat să râdem după o ceartă, e foarte bine!”, a mai spus artista.

De ce au amânat nunta

Deși inițial plănuiseră ca în această vară să aibă loc nunta, cei doi s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul din cauza programului încărcat pe care îl au amândoi.

„Vara aceasta nu o să fie nicio nuntă. Am avut mai multe evenimente, concerte și sesiuni de studio. Am hotărât să lăsăm nunta pentru anul următor. Doamne ajută să nu intervină și alte lucruri! Îmi doresc foarte mult să fac nunta pe 13 august. 13 este ziua în care ne-am cunoscut. Ba chiar, pe 13 am făcut cununia civilă. Atunci, vrem să facem nunta: pe 13 august și sperăm să nu intervină nimic”, a povestit artista pentru CIAO.ro.

Artista va petrece întreaga vară în Turcia, unde are programate mai multe concerte.

„O să stau aici până când termin ultimul concert din acest sezon, adică până pe 7 septembrie. Sunt în Turcia din iunie, încerc să petrec timp și cu soțul și familia, dar să mă duc și la concerte. Încerc să le fac pe toate!”, a mai povestit si ea.

Citește și:
Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară. Primele ei declarații după ce a născut o fetiță: „Un nou început pentru noi ca familie…

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people