Otilia a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă: „Nu am fost niciodată mai sigură ca acum”

Otilia s-a logodit și a împărtășit cu fanii din mediul online prima imagine cu inelul de logodnă.

Otilia a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă: "Nu am fost niciodată mai sigură ca acum"

Otilia trece prin cele mai frumoase momente din viața ei, după ce a fost cerută în căsătorie! Iubitul său de origine turcă i-a oferit artistei un inel de logodnă impresionant, pe care acum îl poartă cu mândrie. Vestea a fost dată de către Otilia printr-o postare pe rețelele de socializare.

Otilia s-a logodit

După aproximativ doi ani de relație, Otilia și iubitul ei au decis să facă următorul pas. Artista a răspuns cu „DA” la cererea în căsătorie, după ce bărbatul i-a oferit un inel cu o prețioasă piatră albastră de safir. Cântăreața a a ales să împărtășească cu toți admiratorii o imagine a acestui superb inel, însoțită de o descriere semnificativă.

„Nu am fost niciodată mai sigură ca acum”, a scris artista, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otilia (@otilia.official)

Cine este viitorul soț al artistei

Cu ceva timp în urmă, Otilia dezvăluia că și-a întâlnit iubitul la un eveniment special, unde a fost invitată să cânte. După această întâlnire, bărbatul a arătat interes față de ea și, după câteva întâlniri, a luat o decizie neașteptată: și-a tatuat numele artistei pe mână. După ce a trecut printr-o despărțire dureroasă, vedeta s-a concentrat mai mult pe viața ei personală, iar acum lucrurile par să se fi așezat așa cum își dorea. Cântăreața a dezvăluit în urmă cu aproape un an detalii despre relația sa și cine este bărbatul care a cucerit-o.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r ca vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a dezvăluit Otilia Bilonera, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast.

Otilia a povestit că s-a cunoscut cu iubitul ei pe plaja pe care acesta ar deține-o. Vedeta a spus că avea un concert acolo, iar de atunci s-a creat o conexiune între ei: „El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut.”

Cu toate acestea, artista negase inițial că este într-o relație. După logodna cu iubitul arab și despărțirea de acesta, Otilia declara că își dorește să petreacă mai mult timp singură pentru a se regăsi.

„De la 22 de ani tot am fost într-o continuă relație, iar uneori e bine să fii și singură. Abia am terminat cu relație de 4 ani, în care am fost logodită, deci mi-e bine singură. Oricum, nu a fost o despărțire din aia tragică, cu suferințe, ci a fost ceva ce oricum nu mai mergea de un timp, iar noi știam asta. Ne-am despărțit foarte amical”, a mărturisit vedeta.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people