Oana Matache, mărturisiri sincere despre relația cu Radu Siffredi. Ce i-a legat cel mai mult: „Provenim din medii, aparent, diferite”

Oana Matache a vorbit deschis despre relația ei cu Radu Siffredi și ce anume i-a unit cel mai mult.

Oana Matache, mărturisiri sincere despre relația cu Radu Siffredi. Ce i-a legat cel mai mult: "Provenim din medii, aparent, diferite"

Oana Matache și Radu Siffredi sunt unul dintre cuplurile care luptă în competiția Power Couple de pe Antena 1. Cu toate că provocările din cadrul competiției par a fi doar o joacă în comparație cu obstacolele extrem de dificile pe care le-au depășit împreună, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pentru a face față probelor. Alături de Radu, Oana a găsit un partener de încredere, un om cu experiență de viață, blând și creativ, dar adesea neînțeles.

Oana Matache, dezvăluiri despre partenerul ei, Radu Siffredi

Într-un interviu pentru VIVA!, Oana Matache a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. Artista și Radu Siffredi formează un cuplu care s-a confruntat cu critici la începutul relației, însă au reușit, împreună, să treacă peste obstacole și să demonstreze că se înțeleg de minune. De asemenea, Oana a dezvăluit ce anume i-a unit pe ei cel mai mult.

„Eu și Radu, chiar dacă provenim din medii, aparent, diferite și, da, nu am fost înconjurați de aceiași oameni, un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși, de cercul de prieteni, de familie, chiar și în carieră am fost cumva neînțeleși, pentru că mereu am vrut să facem niște lucruri care erau considerate prea îndrăznețe… și e greu să trăiești așa pentru că tu îți dorești să te exprimi și lumea te bagă într-o pătrățică. Când vine un om la tine și îți spune: ‘te văd cum ești tu, pentru că și eu am trăit chestiile astea și le simt’, este minunat.”

Întrebată ce a descoperit nou la partenerul ei în cadrul competiției Power Couple, Oana Matache a precizat că i-a observat temerile, neștiind acest lucru despre el. De asemenea, artista a fost încântată de lejeritatea cu care Radu s-a integrat în cadrul echipei și cum a socializat cu toată lumea.

„În primul rând, am descoperit că Radu are frici, nu credeam asta despre el. Eu credeam că este un nebun fără limite care ar face efectiv orice, dar… este un nebun ce ar face efectiv orice pe Pământ. Odată ce l-ai ridicat 3 metri mai sus, nu mai este el, se pierde. E un deliciu de privit, desigur că acolo îmi făceam griji pentru el și mă simțeam puțin vinovată că trebuie să treacă prin treburile astea. Lucrul de care sunt foarte mîndră și l-am descoperit la el a fost lejeritatea cu care s-a integrat și a câștigat simpatia întregii comunități Power Couple.”

„Exact, ăsta a fost șocul tuturor (n.r. faptul că oferea mereu o replică amuzantă și inteligentă). Omul ăsta chiar e un tip amuzant, care se bucură de viață, atâta tot. Nu ascunde nimic, așa cum mai vorbeau oameni care nu știu absolut nimic despre el. Sunt mândră că s-a văzut cine este Radu, sunt atât de mândră că pot să învăt chestia asta de la iubitul meu, cum să te descurci în societate, cum să faci oamenii să te placă, chiar dacă el e un introvert, acum e vesel cu toată lumea și puțin mai târziu se retrage într-un colț. Îmi place să învăț șarmul ăsta de la el…”, a mai spus Oana.

De asemenea, Oana Matache a dezvăluit faptul că partenerul ei este foarte matur, în ciuda vârstei sale de 28 de ani. Experiențele acumulate de-a lungul timpului l-au determinat să fie stăpân pe viața lui și să facă față tuturor situațiilor.

„Radu a și trăit multe la viața lui, chiar dacă are 28 de ani. Viața lui a început de pe la 16 ani. El a plecat de acasă, s-a descurcat singur, a fost plecat din țară a trecut prin multe situații, nu știu câți oameni au parte de volumul ăsta de experiențe.”, a mai spus artista.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people