Oana Matache, dezvăluiri despre relația cu Radu Siffredi și planurile de căsătorie: „S-au întâmplat foarte multe lucruri”

Oana Matache a oferit mai multe detalii despre relația cu Radu Siffredi și ideea de căsătorie.

Oana Matache, dezvăluiri despre relația cu Radu Siffredi și planurile de căsătorie: "S-au întâmplat foarte multe lucruri"

Oana Matache și Radu Siffredi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși relația lor a fost comentată la început, cei doi au demonstrat că au o relație solidă, iar împreună au participat împreună la emisiunea Power Couple România. 

Sora Deliei Matache și partenerul ei au răspuns cu entuziasm la invitația de a participa la Power Couple, cel mai recent show de realitate de pe Antena 1, o ocazie excelentă de a le demonstra oamenilor cât de puternică este relația lor. Concursul, pe lângă faptul că promite distracție, vine și cu un premiu semnificativ, care poate atinge suma de 50.000 de euro. Într-un interviu oferit pentru Playtech Știri, Oana Matache a împărtășit detalii despre relația cu partenerul său și despre planurile lor de viitor împreună.

Oana Matache, dezvăluiri despre relația cu Radu Siffredi

Întrebată cum au sărbătorit primul an de relație împreună, Oana Matache a dezvăluit că au preferat un cadru restrâns, acasă.

„Ne-am fi imaginat că ne-am fi organizat altfel aniversarea asta. Sincer, am simțit amândoi că e okay să stăm acasă și să ne bucurăm de liniște, să ne uităm la un film, să facem chestii firești. Probabil pentru că tocmai ne întorsesem din Power Couple și chiar simțeam nevoia de stat acasă. A fost foarte mult haos acolo și am simțit asta. Ne-a luat foarte mult să ne reobișnuim acasă.”, a spus Oana.

În ceea ce privește căsătoria, Oana Matache a dezvăluit că ea și partenerul ei nu se gândesc neapărat la acest subiect. Cu toate acestea, artista nu a exclus ideea de a ajunge, din nou, în fața altarului.

„Nu avem o repulsie față de ideea de căsătorie, nu avem nici în program să facem asta în curând sau nu știu, chiar nu știu ce să-ți spun. Momentan ne bucurăm de viață și luăm lucrurile ușurel, pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri în viața noastră de când ne cunoaștem. Vrem mai întâi să ajungem la un echilibru, să fim liniștiți, fericiți și împliniți, după care efectiv orice este posibil”, a mai spus Oana Matache pentru sursa citată.

Oana mărturisește că a fost mai rezervată în fața acestei perspective, dar că a acceptat, în cele din urmă, să intre în concurs datorită lui Radu, partenerul său de viață despre care spune că o ajută mult să iasă din zona de confort și o încurajează să-și atingă potențialul, pe plan personal, dar și artistic.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a povestit Oana, invitată alături de iubitul ei la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Unul dintre primele noastre date-uri a fost la crematoriul de căței, la cimitirul de animale. Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriul de căței și a fost super romantic”, a povestit Oana Matache.

Citește și:
Andreea Marin, confesiune despre schimbările din viața ei în ultimul an: „Nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people