Nicole Cherry, despre sacrificiile făcute, după ce i s-a interzis să mai cânte: „Ca să nu-mi închid cariera a trebuit să…”

Nicole Cherry a dezvăluit ce sacrificii au fost făcute pentru a rămâne în industria muzicală, după ce i s-a interzis să mai cânte.

Nicole Cherry, despre sacrificiile făcute, după ce i s-a interzis să mai cânte: „Ca să nu-mi închid cariera a trebuit să...”

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc, recunoscută de către publicul larg pentru talentul și carisma ei. Deși acum se bucură de un succes răsunător, începutul carierei sale nu a fost unul ușor. Se spune că producătorul cu care a colaborat în perioada când a lansat hit-ul „Memories” a observat potențialul ei de a deveni o artistă de succes și a încercat să o controleze, ceea ce a dus la o situație dificilă pentru cântăreață.

În prezent, Nicole Cherry este un artist de succes, însă drumul său nu a fost deloc ușor și lipsit de provocări. Deși cariera ei pare a fi bine stabilită și profitabilă, ea a fost supusă la numeroase teste și încercări în ceea ce privește industria muzicală. Totul a început când s-a lansat în această industrie, iar producătorul cu care colabora i-a interzis să mai cânte.

Nicole Cherry, dezvăluiri despre cum și-a salvat cariera

Nicole Cherry a fost invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, unde a mărturisit că a fost o decizie dificilă de luat la acel moment. Artista își dorea să își dezvolte cariera și să se facă auzită prin muzica sa, dar producătorul ei nu îi permitea să cânte oriunde dorea, ci doar să înregistreze piese în studioul său. Atât Nicole, cât și tatăl ei, care era și managerul său, nu erau de acord cu această situație și au decis să încheie colaborarea.

Rezilierea contractului cu acel producător nu a fost deloc ușoară pentru Nicole Cherry și tatăl ei, fiindcă a fost necesar să plătească o sumă considerabilă de bani pentru a-și căpăta libertatea. Cu toate acestea, trecerea timpului i-a demonstrat că a fost cea mai bună decizie pentru cariera sa.

Memories, multe dintre persoanele de atunci… nimeni nu știa, pentru că treaba asta trebuia ascunsă și trebuia dat cezarului ce e al cezarului. Toate laudele erau într-un singur loc. Așa am și avut acordul la acel moment. Eu, oricum, neștiind ce se întâmplă cu o piesă. Că e important să ai niște procente din acea piesă, că e important și că e mare lucru pentru un artist și să știe să compună. Să spună asta oamenilor și să se laude. Eram mică. Îmi doream să mă fac auzită, să mi se confirme că nu visez.

Atunci mi s-a spus că nu pot să merg peste tot unde vreau eu. Cumva, mi s-a zis că dacă vreau să stau doar acolo, dacă nu, să nu mai cânt. Pentru mine a fost un moment foarte greu. Mi-am dat seama că nu puteam să fac mai mult acolo. (…) Eu ca să ies din acel contract, eu a trebuit să plătesc. Eu am ieșit plătind din acel contract. Ca să nu-mi închid cariera, a trebuit să plătesc un prim contract al meu. Ca să pot să cânt.„, a povestit artista în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și:
Câți bani ar cere trupa reunită A.S.I.A. pentru un recital de 45 de minute: „Fetele au acum o revenire spectaculoasă’

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people